Siirry sisältöön

16.09.2021

Vapaaehtoisten aktiivisuus, into ja osaaminen ovat MPK:n tärkeimpiä voimavaroja. Sitoutuneita vapaaehtoisia kouluttajia ja toimijoita on kaikkiaan noin kolme tuhatta, ja ilman heitä ei olisi MPK:ta.

MPK palkitsee joka vuosi ansioituneita, aktiivisia ja ahkeria kouluttajia ja vapaaehtoistoimijoita. Jännittävä ja poikkeuksellinen vuosi 2021 lähenee vähitellen loppuaan, ja on aika valita MPK:n Vuoden kouluttaja ja Vuoden viestijä 2021.

Vuoden kouluttajan ja vuoden viestijän valinnassa halutaan ottaa huomioon myös kentän ääni. Onko jossakussa sinua kouluttaneessa tai kanssasi kursseilla toimineessa ainesta vuoden kouluttajaksi? Onko joku tuntemasi viestijä tuonut MPK:ta erityisen ansiokkaasti esiin eri areenoilla? Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa! Tee perusteltu esitys vuoden kouluttajaksi tai vuoden viestijäksi viimeistään sunnuntaina 10.10.2021 alla olevien kyselyiden kautta.

Vuoden kouluttaja 2021

Vuoden kouluttaja on henkilö, joka on viimeaikaisella toiminnallaan vaikuttanut merkittävästi MPK:n koulutukseen ja sen kehittämiseen. Keskeinen palkitsemisperuste ovat viimeaikaiset, valtakunnallisesti merkittävät ansiot vuosilta 2020 ja 2021.

Ehdota vuoden kouluttajaa tästä

Vuoden kouluttaja julkistetaan ja palkitaan MPK:n vuosijuhlassa joulukuussa.

Vuoden viestijä 2021

Vuoden viestijä on henkilö, joka on viimeaikaisella toiminnallaan vaikuttanut merkittävästi ja positiivisesti MPK:n tunnettuuteen ja julkisuuskuvaan. Vuoden viestijä voi olla tiedottaja, valokuvaaja tai kuka tahansa, jonka viestinnällinen toiminta on huomattavasti auttanut MPK:ta. Keskeinen palkitsemisperuste ovat viimeaikaiset, valtakunnallisesti tai alueellisesti merkittävät ansiot vuosilta 2019 ja 2020.

Ehdota vuoden viestijää tästä

Vuoden viestijä julkistetaan ja palkitaan MPK:n vuosijuhlassa joulukuussa.

Tietosuoja

Vuoden kouluttaja -kyselyssä ja Vuoden viestijä -kyselyssä kerätään henkilötietoja palkittavien henkilöiden valitsemiseksi. Kussakin kyselyssä kerätään palkittavaksi esitettävien henkilöiden nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä palkitsemisesityksen perustelut, ja palkitsemisesityksen tekijän nimi ja puhelinnumero. Tietoja säilytetään Surveypal-palvelussa, ja niitä käsitellään MPK:n koulutus- ja viestintävaliokunnassa sekä MPK:n hallituksessa. Tiedot poistetaan Surveypalista palkinnonsaajien julkistamisen jälkeen kahden viikon kuluessa.

Lue lisää Surveypalin tietosuojaselosteesta.

Aikaisempia vuoden kouluttajia ja viestijöitä:

2020

Vuoden kouluttaja Tatu Tahkokallio
Vuoden viestijä MPK Hämeen maanpuolustuspiirin viestintätiimi

2019

Vuoden kouluttaja Heikki Kokko
Vuoden viestijä Pasi Lindroos

2018

Vuoden kouluttaja Hanna Kela
Vuoden viestijä Olli Alho