Siirry sisältöön
Ihmisiä marssii luonnossa

15.02.2024

Kesäyön marssi on perinteinen marssitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Kyseessä on hyvän mielen kävelytapahtuma, johon voit osallistua yksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka työkavereista marssiosaston. Tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja, edistää kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuutta sekä aktivoida nuoria.

Tampereen Kesäyön marssi järjestetään lauantaina 8.6.2024 Lamminpään ulkoilumajalta lähtevillä hyväkulkuisilla kävelyteillä. Marssireitit on merkitty maastoon opasviitoin, joissa on Kesäyön marssin logot sekä suuntanuoli. Reitillä on myös opashenkilöstöä. Marssikeskuksena toimii Lamminpään ulkoilumaja, joka toimii sekä marssin lähtö- että maalipaikkana. 39 km:n lähtö tapahtuu klo 15, muiden sarjojen lähtö klo 17.

Osallistumismaksuun (16,-€) sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella ja maalissa, kunniakirja ja kangasmerkki sekä mahdollisuus käyttää Lamminpään ulkoilumajan peseytymistiloja. Nuorille 16-18 vuotiaille marssi on ilmainen, alle 16-vuotiaat voivat marssia ilmaiseksi huoltajiensa seurassa.

Marssin ilmoittautumisaika päättyy 2.6.2024, mutta jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä 10,-€:n lisämaksulla.

Marssin suojelijana toimii Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti.

Ilmoittaudu marsseille näiden linkkien kautta

Yhteystiedot

Tampereen Kesäyön marssin johtaja
Heikki Kivikko
heikki.kivikko@mpk.fi

MPK Häme piiripäällikkö
Matti Eskola
040 5731462
matti.eskola@mpk.fi