Siirry sisältöön

26.09.2023

Reserviläiskentältä tuttu Arto Korhonen on valittu Joensuun koulutuspaikan uudeksi valmiuspäälliköksi.

Arto aloittaa tehtävässään 1.10.2023 ja onkin jo tutustunut koulutustoimintaan mm. Sotinpuro-harjoituksessa. Itsestään tuore valmiuspäällikkö kertoo seuraavaa:

Olen Arto Petri Juhani Korhonen. Olen 51 vuotias ja asun Joensuussa. Syntyisin olen Enosta ja asunut lähes koko ikäni Pohjois-Karjalassa. Olen työskennellyt koko ikäni liiketalouden eri esimiestehtävissä ja ollut aina kiinnostunut maanpuolustuksellisista tekemisistä niin vapaaehtoisesti kuin määrättynäkin. Siitä kielinee sekin, että olen sotilasarvoltani kapteeni.

Olen vapaa-ajalla innokas liikkuja niin luonnossa kuin rakennetuilla pinnoitteillakin ja myös kulttuurilliset tekemiset kiinnostavat. Onpa joku joskus saattanut minut teatterilavallakin nähdä katsojille iloa ja ihmetystä tuottamassa. Vapaaehtoisen maanpuolustuksen tarjoamat mahdollisuudet ovat minusta erittäin terveitä ja tarpeellista oppia antavia harrastuksia kenelle ihmiselle tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Monelle maanpuolustustyö on minusta ennemminkin elämäntapa kuin vain hyvä harrastus.

Aloitan työni 1.10.2023 MPK Savo-Karjalan Joensuun koulutuspaikan valmiuspäällikkönä hyvin positiivisin odotuksin ja innokkaana. Vaikka olenkin varsin puhelias, pyrin myös pitämään aistit avoinna ja kuuntelemaan tarkkaavaisena ollessani kokeneempien tekijöiden läsnä ollessa. Työn otan luottavaisena vastaan ja samalla kiitän edeltäjääni Jukkaa hänen tekemästään korvaamattoman arvokkaasta työstä. Tälle pohjalle on varmasti hyvä jatkoa rakentaa.

Minun yhteystietoni löydät helpoiten www.mpk.fi/savo-karjala sivustolta 1.10 jälkeen.

Kaunista syksyä jokaiselle. Nähdään kursseilla.

-Arto

Joensuun koulutuspaikan valmiuspäällikön tavoittaa jatkossakin Pohjois-Karjalan aluetoimiston yhteydestä.
Toivotamme Artolle koko piirin puolesta onnea uuteen tehtävään!