Siirry sisältöön
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta Haminassa

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta Kuva: Kirsi Ojapelto

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta on Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin alueella toimiva vapaaehtoinen maanpuolustussoittokunta. Soittokunta esiintyy pääasiallisesti kolmen maakunnan, Kymenlaakson, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan, alueilla. Soittokunta, jonka vahvuus on noin 50 soittajaa, on muodostettu Kymenlaakson puhallinmusiikkiyhdistys ry:n jäsenistä sekä muista maakuntien yksittäisistä soittajista. Maanpuolustussoittokunnan rungon muodostavat Haminan ja Kouvolan soittokunnat.

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta esiintyy muun muassa veteraani-, maanpuolustus- ja reserviläisjärjestöjen tilaisuuksissa, sekä tukee tarvittaessa Puolustusvoimien sotilasmusiikkia silloin, kun Rakuunasoittokunta on estynyt soittotilausta toteuttamaan.

Soittokunnan ohjelmisto koostuu niin perinteisestä sotilasmusiikista kuin klassis-viihteellisestä ja kirkollisesta puhallinmusiikista.

MPK Kaakkois-Suomen soittokunnan kapellimestarina toimii Inka Puhakka Lappeenrannasta, apunaan kapellimestarit Kalervo Kulmala Haminasta, Dimas Ruiz Santos Kotkasta ja Timo Jaakkola Kouvolasta.

Yhteystiedot

Kapellimestari

Inka Puhakka
050 303 7017
inka.puhakka@lprmo.fi
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta

Soittotilausten käsittelijä

Reima Uusitalo
040 556 3245
reima.uusitalo@gmail.com
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta

Puheenjohtaja

Kalervo Kulmala
0400 553 039
kallu.kulmala@gmail.com
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta