Siirry sisältöön
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta Haminassa

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta Kuva: Kirsi Ojapelto

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta on Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin alueella toimiva vapaaehtoinen maanpuolustussoittokunta. Soittokunta esiintyy pääasiallisesti kolmen maakunnan, Kymenlaakson, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan, alueilla. Soittokunta, jonka vahvuus on noin 50 soittajaa, on muodostettu Kymenlaakson puhallinmusiikkiyhdistys ry:n jäsenistä sekä muista maakuntien yksittäisistä soittajista. Maanpuolustussoittokunnan rungon muodostavat Haminan ja Kouvolan soittokunnat.

MPK Kaakkois-Suomen soittokunta esiintyy muun muassa veteraani-, maanpuolustus- ja reserviläisjärjestöjen tilaisuuksissa, sekä tukee tarvittaessa Puolustusvoimien sotilasmusiikkia silloin, kun Rakuunasoittokunta on estynyt soittotilausta toteuttamaan.

Soittokunnan ohjelmisto koostuu niin perinteisestä sotilasmusiikista kuin klassis-viihteellisestä ja kirkollisesta puhallinmusiikista.

MPK Kaakkois-Suomen soittokunnan kapellimestarina toimii Riku Huhtasalo Lappeenrannasta, apunaan kapellimestarit Kalervo Kulmala Haminasta ja Timo Jaakkola Kouvolasta.

Yhteystiedot

Kapellimestari

Riku Huhtasalo
050 5428812
riku.huhtasalo@gmail.com
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta
MPK Kaakkois-Suomi

Soittotilausten käsittelijä

Timo Jaakkola
040 5569171
timo.jaakkola7@elisanet.fi
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta
MPK Kaakkois-Suomi

Puheenjohtaja

Antti Kaunismäki
040 8284321
ajkaunismaki@gmail.com
MPK Kaakkois-Suomen soittokunta
MPK Kaakkois-Suomi