Siirry sisältöön

07.12.2020

Ville Hautamäki siirtyy valmiuspäälliköksi Lappeenrannassa

Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin valmiuspäälliköksi Lappeenrantaan valittiin koulutuspäällikkönä vuodesta 2020 toiminut Ville Hautamäki (maj evp). Pääosan virkaurastaan Hautamäki on palvellut Maanpuolustusopistossa, Maasotakoulussa ja Reserviupseerikoulussa jääden reserviin 1.1.2020.

Tehtävissään Puolustusvoimissa Hautamäki on saanut kokemusta johtamisen, kouluttamistaidon, taistelutekniikan ja taktiikan kouluttamisesta sekä koulutuksen suunnittelusta.

Valmiuspäällikön rooli on toimia yhdyslinkkinä reserviläisten, MPK:n ja Puolustusvoimien sekä viranomaisten välillä. Uusi valmiuspäällikkö aloittaa tehtävässään 1.1.2021 ja hänen sijoituspaikkansa on Lappeenranta.

”On etuoikeutettua päästä palvelemaan tässä tehtävässä ja otan sen nöyrästi vastaan. En tule onnistumaan uudessa tehtävässäni ilman Etelä-Karjalan reserviläisten vahvaa tukea. Tulen lähestymään teidän jäsenjärjestöjänne ensi vuoden aikana ja esittelemään niille piirin valmiuspäällikön tehtäväkenttää.”, Hautamäki kertoo valinnastaan.

Onnittelemme ja toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi.

Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiiri