Siirry sisältöön

15.04.2020

Miten sinä haluaisit kehittää MPK:n verkko- ja etäkoulutusta?

Vastaa kyselyyn

Vastaa tästä

MPK tarvitsee nyt juuri sinua ja sinun ideoitasi, jotta verkkokoulutusta päästään kehittämään täydellä teholla.

Oletko laatinut laadukkaita verkkokursseja MPK:n toiminnassa tai työelämässä? Oletko ollut opiskelijana verkkokursseilla ja nähnyt osallistujan silmin onnistuneita etäopintoja – tai oppinut pieleen menneistä kokeiluista jotain olennaista?

Tässä kyselyssä voit kertoa vapain sanoin näkemyksistäsi verkkokoulutuksen kehittämiseksi. Kysely on jaettu aihepiireittäin oppimateriaaleihin, työskentelyn ja vuorovaikutuksen tapoihin, osaamisen testaamiseen ja markkinointiin. Voit vastata yhteen tai kaikkiin kysymyksiin. Lisäksi voit ladata lopuksi laatimiasi oppimateriaaleja, kuvallisia esityksiä tai muita tiedostoja MPK:n verkkokoulutuksen kehittämistiimin käyttöön.

Halutessasi voit jättää loppuun yhteystietosi. Hyviä ideoita esittäneitä kutsutaan mukaan Teams-työtilaan, jossa voimme jatkaa keskustelua ja valmistella materiaaleja verkkokoulutuksen kehittämisen tueksi.

Oletko se sinä?

Verkko- ja etäkoulutuksen kehittäjä!

MPK pyrkii vallitsevassa tilanteessa kehittämään verkkokoulutustaan voimallisesti. Tarkoituksena on ottaa MPK:ssa käyttöön Puolustusvoimien Koulutus 2020 -hankkeen mukaisia periaatteita, kuten käänteinen luokkahuone, siirtää teoriaopetusta auditorioista kotisohville ja parantaa MPK:n koulutuksen saatavuutta.