Siirry sisältöön

Hilska Eleonoora Tikkakoskella

02.12.2020

Eleonoora Hilska on valittu ESMPP:n kolmanneksi valmiuspäälliköksi

Eleonoora Hilska on toiminut aiemmin useissa eri maanpuolustussektorin tehtävissä, muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulussa ja Puolustusministeriössä. Lisäksi hän on toiminut Varusmiesliiton pääsihteerinä.

Hänellä on myös kokemusta MPK:n organisaatiosta paitsi aiempien toimenkuviensa sidosryhmäyhteistyön kautta, myös MPK:n Ilmapuolustuspiirin ammunnanjohtajana ja kouluttajana toimimisesta. Asepalveluksensa hän on suorittanut Ilmasotakoulussa.

Hilskalla on aiempaa kokemusta koulutus- ja kurssisuunnittelusta sekä niiden toteuttamisesta niin perinteisessä kenttä- kuin verkkoympäristössäkin. MPK:n reserviläiskouluttajana toimimisen lisäksi hän on esimerkiksi osallistunut varusmieskoulutuksen oppituntisisältöjen uudistustyöhön työskennellessään Maanpuolustuskorkeakoulun Sotataidon laitoksella.

Hän on toiminut myös Punaisen Ristin humanitaarisen oikeuden kouluttajana.

”MPK on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jonka merkitys suomalaiselle puolustusjärjestelmälle on valtava. Onkin uskomattoman hieno mahdollisuus päästä osaksi piirin organisaatiota ja tekemään töitä laadukkaan reserviläiskoulutuksen eteen”, Hilska kertoo valinnastaan.

Toivotamme Eleonooran tervetulleeksi maanpuolustustuspiiriin.