Siirry sisältöön

17.12.2020

Lisää suorituskykyä Savo-Karjalan Maanpuolustuspiiriin

Milja Muikku on valittu piirin koulutussihteeriksi.

Koulutussihteerin yleisten tehtävien lisäksi Miljan toimenkuvaan tulee kuulumaan nuorten ja naisten koulutuksen kehittäminen piirin alueella.

Milja Muikku Koulutussihteeri MPK Savo-Karjala 01.01.2021 alkaen

Milja Muikku Koulutussihteeri

Miljan uratarina maanpuolustustyön parissa on hieno esimerkki, oman aktiivisen toiminnan mahdollistamasta nousujohteisuudesta Maanpuolustuskoulutuksen tarjoamassa tehtäväkentässä.

Ennen Kainuun Prikaatissa suoritettua naisten vapaaehtoista asepalvelusta 2016, Milja valmistautui tulevaan palvelukseensa kurssilaisena Intti tutuksi naisille- kurssilla. Kotiuduttuaan kersanttina, hän hakeutui MPK:n tarjoamaan kouluttajakoulutukseen. Milja toimi kouluttajana ja kurssinjohtajana useilla, erityisesti nuorille ja naisille kohdennetuilla kursseilla. Syksystä 2020 alkaen Milja on ollut jäsenenä MPK:n nuorten koulutuksen kehittämistyöryhmässä.

MPK:n kurssitoiminnan ohessa Milja on hankkinut vakaan aseman reserviläiskentässä, toimien Pohjois-Karjalan reservipiirien naistoimikunnan puheenjohtajana sekä Liperin Reserviläisten hallituksen jäsenenä ja tiedottajana.

Miljan toimipaikka on Joensuussa, mutta luonnollisesti hän on koko Savo-Karjalan maanpuolustuspiirin yhteinen voimavara. Tehtävässään Milja aloittaa 1.1.2021.

”Olen syvästi kiitollinen minulle osoitetusta luottamuksesta, tultuani valituksi koulutussihteerin tehtävään. Samalla tunnen olevani etuoikeutettu kuuluessani tähän hienoon maanpuolustusyhteisöön entistäkin kiinteämmin”, toteaa Milja valinnastaan.

Toivotamme Miljan lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään.