Siirry sisältöön
MPK Meripuolustuspiirin päällikkö Petri Pääkkönen

MPK Meripuolustuspiirin päällikkö Petri Pääkkönen

17.12.2021

Petri Pääkkönen aloittaa MPK Meripuolustuspiirin päällikkönä helmikuussa 2022. Hänen Puolustusvoimissa Merivoimiin painottuva kokemuksensa antaa hyvät valmiudet piiripäällikön tehtävään.

MPK:n hallitus on kokouksessaan 14.12.2021 päättänyt nimetä Petri Pääkkösen MPK Meripuolustuspiirin piiripäälliköksi. Pääkkönen aloittaa tehtävässään helmikuussa 2022 ja hänen toimipaikkanaan on Santahamina.

Petri Pääkkönen siirtyy MPK:lle Maanpuolustuskorkeakoulun opintoasiainosastonpäällikön tehtävistä. Hänellä on aikaisempaa kokemusta vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta mm. Pääesikunnan koulutusosaston koulutussektorin johtajan ja Rannikkoprikaatin esikuntapäällikön tehtävistä, jossa hän on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa käytännön toimintaa. Lisäksi vapaaehtoinen maanpuolustus on hänelle tuttua vapaaehtoisen maanpuolustuksen neuvottelukunnan työskentelystä.

Petri Pääkkönen piiripäällikkönä vastaa piirin vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen lisäksi piirin hallinnosta, valmiussuunnittelusta sekä sidosryhmäyhteistyöstä.

Koko MPK toivottaa Petri Pääkkösen lämpimästi tervetulleeksi!