Siirry sisältöön

16.03.2018

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen syysjotos, PANSSARIJOTOS 2018 järjestetään 14.-16.9.2018 Hattulan ja Hämeenlinnan Alueella

Jotoksen päävastuullisina järjestäjinä toimivat Etelä-Hämeen reserviupseeri- ja reserviläispiireistä Hämeenlinnan ja Janakkalan reserviupseerit sekä reserviläiset. Jotos toteutetaan E-H piirien useiden reserviläisyhdistysten ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) yhteistyönä.

Puolustusvoimat myöntää jotokseen osallistuville asevelvollisille rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia.

Reserviläisjotoksen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää reserviläistaitojen säilymistä ja kehittymistä sekä kohottaa osallistujien fyysistä suorituskykyä ja kenttäkelpoisuutta.

Kilpailun järjestelyissä noudatetaan Reserviläisurheiluliiton jotossääntöjä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä maanpuolustusjärjestön jäsenyyttä.

Jotos alkaa sotilassarjan osalta perjantai- iltana klo 19 ja reserviläissarjan osalta lauantaiaamuna klo 6.30. Jotos päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Aikataulu ja tarkempi jotosohje laitetaan esille jotossivuille: https://panssarijotos.ehrup.net/

Jotoksella on kaikille avoin reserviläissarja ja vaativampi sotilassarja. Sotilassarjaan otetaan rajattu (40) määrä partioita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Partion koko on 3–4 henkilöä, erityissyistä voidaan ottaa 2 tai 5 henkeä, mutta tehtävät on mitoitettu neljälle.

Jotos käsittää suunnistusosuuden sekä pakollisia että valinnaisia rastitehtäviä. Rasteilla on tehtäviä, jotka liittyvät reserviläistietoihin ja -taitoihin, ammuntaan, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, luonnontuntemukseen sekä yleistietoihin.

Jotoksella testataan partioiden tietoja ja  taitoja positiivisessa hengessä.

Jotos on kaikille täysi-ikäisille luonnossa liikkuville, niin kaverikuin työpaikkaporukoille suunnattu upea viikonlopputapahtuma.

Partiot kuljettavat mukanaan kilpailun aikana tarvitsemansa muonan ja varusteet. Varusteluettelo pakollista varusteista on osoitteessa https://panssarijotos.ehrup.net/

Osallistujat ovat vakuutettuina MPK:n tapaturmavakuutuksella kilpailupaikalla ilmoittautumisen jälkeen. Vakuutus ei korvaa omien henkilökohtaisten tavaroiden rikkoontumista eikä ole voimassa matkustaessa kilpailupaikalle tai pois sieltä. Suosituksena on oma vakuutus.

Jotoksella on kaikille avoin reserviläissarja ja vaativampi sotilassarja.

Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssijärjestelmän kautta 15.3.2018 alkaen. Molemmille kilpailusarjoille avataan omat kurssit ilmoittautumista varten.

Jokaisen partion jäsenen tulee ilmoittautua erikseen. Partionjohtajille lähetetään ohjeet osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen

Maksu on 95 €/partio 19.8.2018 mennessä ilmoittautuneille ja 190 €/partio jälki-ilmoittautuneille. Jälki-ilmoittautumisia otetaan mikäli tilaa riittää.

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja peseytymismahdollisuus jotoksen maalissa.

 

Tässä linkit ilmoittautumissivuille.

Panssarijotos 2018 sotilassarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95395

Panssarijotos 2018 reserviläissarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95396

Panssarijotos 2018 johto, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95394

Panssarijotos 2018 toimitsijat https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/93266

 

Tiedustelut:

Kilpailunjohtaja Timo Mörsky 040 753 1399 tkmorsky@gmail.com

Pääsihteeri Arto Tiainen 050 523 0024 arto.tiainen@pp3.inet.fi