Siirry sisältöön

26.06.2018Hyvät maanpuolustajat!

Olen iloinen saadessani syksyllä aloittaa työt teidän kanssanne Lounais-Suomen Maanpuolustuspiirin koulutussihteerinä. Nimeni on Minna Nenonen, tänä vuonna 40 vuotta täyttävä nainen ja olen lähtöisin Turusta, joten tulevan työpisteeni sijainti Heikkilässä ja Turussa ovat minulle entuudestaan tuttuja paikkoja. Maanpuolustus on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Porin Prikaatissa Säkylässä 1999 ja sopimussotilaana palvelin samassa joukko-osastossa sykysytä 2001 – kevääseen 2002, sotilasarvoltani olen ylivääpeli.

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen toimintaan olen tullut mukaan kurssilaisena v. 2000 ja siitä lähtien toiminut kurssilaisena, kouluttajana, kurssin johtajana ja muissa eri tehtävissä sekä ollut mukana järjestämässä valtakunnallisia jotoksia sekä kansainvälistä sotilasmoniottelua.

Muutenkin olen toiminut aktiivisesti Reserviläisliiton, Varsinais-Suomen Reserviläispiirin ja yhdistystoiminnan puitteissa lähes 20 vuotta.

Maanpuolustuskentän ja toimjoiden tunteminen on tärkeää tässä koulutussihteerin tehtävässä, mutta näen erittäin tärkeäksi myös taloushallinnon ja markkinoinnin sekä viestinnän osaamisen. Olen koulutukseltani Tradenomi ja työ, mistä siirryn tähän tehtävään syksyllä on sisältänyt Alastaro Golfin Toiminnanjohtajana taloushallintoa, markkinointia, asiakaspalvelua, tapahatumien ja tilaisuuksien organisoimista, sidosryhmien kanssa yhteistyössä toimimista, kehittämistä ja viestintää. Uskonkin, että aiemmalla työkokemuksella, koulutuksella ja vapaaehtoisena toimiminen maanpuolustuksen parissa auttavat työtehtvän suorittamisessa ja toiminnan kehittämisessä yhdessä muiden toimihenkilöiden kanssa.

Harrastuksiini kuuluvat maanpuolustuksen ja reserviläistoiminnan lisäksi metsästys sekä golf ja luonnossa liikkuminen. Asun tällä hetkellä Salossa puolisoni, hänen poikansa sekä metsästyskoiran kanssa.

Toivotan jokaiselle oikein hyvää kesää ja nähdään syksyllä!

Minna Nenonen