Siirry sisältöön
Mika Kavén

Mika Kavén aloittaa MPK:n hallintopäällikkönä vuoden 2022 alussa Kuva: Puolustusvoimat

22.10.2021

Mika Kavén on valittu MPK:n hallintopäälliköksi 1.1.2022 alkaen. Hänen Puolustusvoimissa saamansa kokemus soveltuu erinomaisesti tehtävään. Hallintopäällikkö vastaa MPK:n henkilöstö-, tieto-, talous- ja materiaalihallinnosta.

Everstiluutnantti Mika Kavén on valittu MPK:n hallintopäälliköksi 1.1.2022 alkaen. Hänen Puolustusvoimissa saamansa kokemus soveltuu erinomaisesti tehtävään. Etenkin viimeiset kahdeksan vuotta ensin Pääesikunnassa viestintäosaston apulaisosastopäällikkönä ja sitten Kaartin jääkärirykmentin esikuntapäällikkönä vuodesta 2017 alkaen antavat hyvät edellytykset hallintopäällikön tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Kavénin eri tehtävät ovat sisältäneet henkilöstö- ja tietohallinnon johtamista. Toiminnan ja resurssien suunnittelu ja seuranta ovat kuuluneet osaksi hänen eri tehtäviään. Tehtävän keskiössä ne ovat olleet muun muassa pataljoonaupseerina, Pääesikunnan viestintäosaston apulaisosastopäällikkönä, ja etenkin joukko-osaston esikuntapäällikkönä, jolloin hän on vastannut koko joukko-osaston toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta.

Koko MPK toivottaa Mika Kavénin lämpimästi tervetulleeksi!