Siirry sisältöön

24.08.2021

Olemme kartoittamassa Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin sitoutuneiden henkilöiden kiinnostusta toimia eri kurssien tehtävissä 1.1.-30.6.2022 välisenä aikana. Kyselyn kautta saat myös kokonaiskäsityksen tulevasta kevään kurssitarjonnasta Lounais-Suomen maanpuolustuspiirissä. Jokainen toimija Lounais-Suomen maanpuolustuspiirissä on tärkeä ja arvokas osa maanpuolustusta – haluamme antaa tätä kautta jokaiselle heistä mahdollisuuden ilmaista halukkuutensa eri tehtäviin.

Tehtäviä ovat harjoituksen johto ja tuki, kurssien johtaminen, kouluttaminen ja tukitehtävät. Tukitehtävät sisältävät vääpelitoiminnan, ensiavun, kuljettamisen ja muonittamisen.Lisäksi kysymme halukkuuksia Puolustusvoimien vapaaehtoisten ja kertausharjoitusten kouluttaja-, kuljetus-, lääkintä-, vastatoimitaosastotehtäviin samalle ajanjaksolle

Kysely on lähtenyt aiemmin sähköpostilla järjestelmään kirjatuille sitoutuneilla mutta haluamme varmistaa tiedon kyselystä tätä kautta mikäli sähköposti ei ole jostain syystä löytänyt perille.

Huomaa että toimijakysely ei toimi mobiilisovelluksella kuten on tarkoitettu, joten täyttäminen ja tarkastelu on paras tehdä tietokoneen avulla.

Muista ilmoittaa kiinnostuksesi vain niiden tehtävien osalta mihin olet valmis sitoutumaan kevään aikana ja pystyt ne tarvittaessa hoitamaan.

Kysely on avoinna 20.9.2021 asti.

Seuraavassa linkki kyselyyn: Toimijakysely 2022 – kevään kurssit ja harjoitukset

Mikäli et ole varma sitoutumisesi ajankohtaisesta tilasta ota yhteys piirin koulutussihteeriin sari.mastromarino@mpk.fi