Siirry sisältöön

02.07.2020

Palkatun henkilöstön loma-ajat ovat seuraavat:

Piiripäällikkö:  13.7. – 7.8.2020

Valmiuspäällikkö:  6.7.- 2.8.2020

Koulutussihteeri:  27.7.-31.7.2020

Koulutuskalenterista löydät syksyn kurssit, joista erityisesti kannattaa suunnata katse toimijaviikonloppuun 5.-6.9.2020 joka sisältää neljä tärkeää kurssia. Tavoitteenamme on, että jokainen uusi toimija käy joko kouluttajan peruskurssin tai yhden päivän vääpelikurssin (huolto). Tällä varmistamme sen, että toimija on tietoinen MPK:n toimintatavoista. Samana viikonloppuna ovat myös kenttäkeitinkurssi sekä B-ajo-oikeuskurssi.

LSMPP:n koulutuskalenteri: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri?unit_id=73

Kurssien järjestelyjä koskevissa asioissa ottakaa yhteyttää ensisijaisesti asiasta vastaavaan koulutuspäällikköön tai kurssia koskien kurssinjohtajaan.

Saavu kurssille vain terveenä. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja seuraamme koronapandemian kehittymistä ja tarvittaessa annamme lisäohjeistusta siihen liittyen. Tarkista ennen kurssille osallistumista MPK:n ajankohtaiset ohjeet osallistujalle:  https://mpk.fi/ajankohtaista/mpk/ohjeita-osallistujalle/

 

Pyydämme ottamaan huomioon seuraavat, uuden lain mukaiset vaiheet, kun ilmoittaudut sotilaallisia valmiuksia palveleville (SOTVA) kursseille:

Kursseille ilmoittautumisen on tapahduttava viimeistään neljä viikkoa ennen kurssin alkua, jotta MPK voi toimittaa SOTVA-kurssin ilmoittautumistiedot ajoissa aluetoimistoon hyväksyttäväksi.

Puolustusvoimat pyrkii pääsääntöisesti hyväksymään osallistujat 2 viikkoa ennen kurssin alkua, mutta heillä on myös oikeus estää henkilön osallistuminen SOTVA-koulutukseen tai valintatilanteessa valita hakijoista ensisijaisesti se henkilö jolle koulutuksen nähdään soveltuvan paremmin.

Oletusarvona on, että tulet osallistumaan kurssille, mikäli ilmoittautumisen jälkeen saamassasi viestissä ei kerrota, että olet jonossa. Odota siis rauhassa hyväksymisviestin saapumista ja ilmoita aina hyvissä ajoin, jos et voi osallistua.  Tällöin voimme ajoissa esittää jonosta seuraavaa henkilöä kurssille.

Muista myös tarkistaa yhteistietojesi ajantasaisuus, sillä kurssivahvistukset ja muu kurssia koskeva posti lähetetään henkilötiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lounais-Suomen maanpuolustuspiiri toivottaa oikein hyvää ja turvallista kesää kaikille!