Siirry sisältöön
MPK:n hihamerkki

Kuva: Ossi Hietala

08.03.2021

Maanpuolustuskoulutuksen (MPK) kaakkois-Suomen maanpuolustuspiiri (KSMPP) tukee valtakunnallista koronanvastaista työtä ja valtioneuvoston kanslian julistamaa sulkutilaa keskeyttämällä pääosan sotilaallisia valmiuksia palvelevasta (SOTVA) lähikoulutuksestaan. Keskeytys on voimassa Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin alueella ajalla 8.3. – 28.3.2021. Tällä ajalla toteutetaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä noudattaen vain ammuntoja ja puolustusvalmiuden kannalta välttämättömiä koulutuksia.

Toiminta jatkuu etäopetuksena ja sitä pyritään lisäämään. Etäopetuksen kurssit löydät seuraamalla näitä sivuja ja koulutuskalenteria (https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri).

Mikäli olet maksanut kurssimaksun, niin se palautetaan MPK:n toimenpitein. Toiminnan nopeuttamiseksi pyydetään ilmoittamaan tilinumero palautuksia varten koulutussihteeri Ari Jussilalle (ari.jussila@mpk.fi)

Kiitos kaikille kouluttajille tehdyistä valmisteluista.

Lähiopetus jatkuu 28.3.2021 jälkeen – mukaan pääsee koulutuskalenterin kautta (https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri).

Jyrki Niukkanen

Piiripäällikkö

MPK

Kaakkois-Suomen piiri

Puh: +35850 550 4300

jyrki.niukkanen@mpk.fi