Siirry sisältöön

18.01.2024

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen sotilastaitokilpailu Jukajärven talvijotos järjestetään Imatralla viikonloppuna 8.-10.3.2024. Lisätietoja: https://www.rul.fi/imatra/talvijotos-2024/Jukajärven talvijotos on reserviläispartioiden välinen vaativa ja fyysinen sotilastaitokilpailu.  Tapahtuman järjestämisestä vastaa Imatran Reserviupseerikerho yhteistyökumppaneineen.Jotoksen suojelijana toimii Raja- ja merivartiokoulun johtaja eversti Jaakko HamunenTapahtumaa tukevat Raja- ja Merivartiokoulu, Kaakkois-Suomen rajavartiosto, Puolustusvoimat ja MPK.
Tapahtuma tarvitsee yhä vapaaehtoisia toimijoita erityisesti huolto- ja perustamistehtäviin. Varusteet ja kalusto jotokselle saadaan Maasotakoululta. Tilojen käytössä tukeudumme Immolaan ja Jukajärven harjoitusalueeseen Voit halutessasi toimia jotoksella joko yhtenä tai useampana päivänä.
Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi jotokselle koulutuskalenterin kautta kurssille Jukajärven talvijotos/ Tukikurssi. Lisätietoja tehtävistä ja jotoksesta antaa allekirjoittanut.
Jos olet jo aiemmin ilmoittanut itsesi vapaaehtoiseksi toimijaksi jotokselle johonkin tehtävään, niin ilmoittaudu tukikurssille myös tässä tapauksessa.
Kaakkois-Suomen aluetoimisto on vahvistanut, että reserviin kuuluville Jukajärven talvijotoksen osallistujille ja toimitsijoille myönnetään rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia tapahtumasta
Terveisin,
Niko Maurinen
Jukajärven Talvijotos 2024 / Jotosjohtaja
Imatran Reserviupseerikerho Ry / Puheenjohtaja
0456013289
nikomaurinen@gmail.com
Talvijotos2024(3).jpeg