Siirry sisältöön

31.01.2023

Vuosi 2023 tuo mukanaan henkilöstövaihdoksia Kuopion koulutuspaikalla.

Uutena Kuopion koulutuspaikan määräaikaisena koulutuspäällikkönä aloittaa Hannu Hämäläinen 1.2.2023 lukien. Hannu sijaistaa tehtävässä koulutuspäällikkö Matti Petroa, joka on anonut ja jolle on myönnetty vapautusta koulutuspäällikön tehtävästä vuoden 2023 loppuun.

Hannu Hämäläinen on ollut mukana MPK:n toiminnassa noin kymmenkunta vuotta. Hän on toiminut kouluttajana pääasiallisesti Kuopion koulutuspaikalla, mutta on tuttu näky niin Joensuussa kuin muuallakin Suomessa. Hannu on ollut osana myös useammassa valtakunnallisessa koulutustyöryhmässä, ja siten omalta osaltaan edistänyt MPK:n koulutusten kehittymistä kuluneina vuosina. Ammatiltaan Hannu on turvallisuusalan ja ensihoidon osaaja, ja siten kouluttaminen kyseisissä aiheissa onkin hänellä vahvasti hallussa. Myös tausta Rajavartiolaitoksessa on antanut Hannulle arvokasta kokemusta ja tietotaitoa maanpuolustuskoulutukseen.

Toivotamme Hannun lämpimästi tervetulleeksi entistäkin vahvemmin Savo-Karjalan maanpuolustuspiirin toiminnan vastuunkantajaksi ja samalle toivotamme Petron Matille työniloa Karjalan Lennostossa.