Siirry sisältöön
Kuvituskuva toimistosihteerirekyyn

13.10.2022

Toimitussihteeri

Maanpuolustuskoulutus MPK hakee toimitussihteeriä vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta kuvaavalle teokselle. Teos koostuu eri asiantuntijoiden kirjoituksista. Teos julkaistaan MPK:n 30-vuotispäivänä joulukuussa 2023.

Toimitussihteerin tehtäviin kuuluu

  • Teoksen tekstien hallinnointi, editointi, kielenhuolto ja yhteensovittaminen
  • Yhteydenpito kirjoittajiin
  • Taittajien ja painotalojen kilpailuttaminen sekä yhteistyö valittujen palveluntarjoajien kanssa
  • Projektin hallinnoiminen aina kirjan julkaisuun saakka
  • Muut kirjaan toimitukseen liittyvät esille tulevat tehtävät

Toimitussihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä teoksen päätoimittajien, kuvatoimittajan ja tilaajatahon Maanpuolustuskoulutus MPK:n viestinnän kanssa. Toimitussihteeri osallistuu tarvittaessa myös kirjan toimituskunnan sekä ohjausryhmän kokouksiin.

Toimitussihteeriltä toivomme

aikaisempaa kokemusta vastaavien projektien koordinoinnista sekä taittajien ja painotalojen kilpailuttamisesta. Erinomainen suomen kielen taito ja kyky editoida tekstiä saavutettavaan muotoon ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiseksi. Oma-aloitteisuus, hyvä koordinointikyky, tietotekninen osaaminen ja yhteistyötaidot ovat hakijalle eduksi ja hyödyksi koko kirjaprojektille.

Tehtävä on osa-aikainen ja sopii hyvin freelancerille. Kirjan kirjoittajina on noin 60 eri asiantuntijaa ja kirjoitusten pituus on noin 5-10 liuskaa. Kirjan kokonaissivumäärä on noin 500. Tehtävä on etätyö, mutta hakijalla tulee tarvittaessa noin kerran kuukaudessa olla mahdollisuus tulla MPK:n toimistolle Töölöön.

Hakemuksia tehtävään odotetaan 26.10.2022 mennessä. Mikäli tehtävä kiinnostaa, hakemus referensseineen ja palkkiotoiveineen kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Haastatteluista aletaan sopia heti sopivien hakemusten tultua.

Hakemukset otsikoituna ”Toimitussihteeri” lähetetään osoitteeseen miia.iivari@mpk.fi

Lisätietoja:
Miia Iivari
Viestintäpäällikkö MPK
050 522 0024
miia.iivari@mpk.fi