Siirry sisältöön

23.01.2024

Pohjanmaan maanpuolustuspiiri etsii joukkoonsa osaavaa valmiuspäällikköä Kokkolaan – oletko sinä tai tuttavasi etsimämme henkilö? Tarjoamme tutkitusti mm. hyvän työilmapiirin ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääsee aitiopaikalle kehittämään vapaaehtoista maanpuolustuskoulutusta. 

MPK:n valmiuspäällikkö on sotilaallisen maanpuolustuksen valmiutta kehittävä toimija, jonka keskeisimpiä tehtäviä on koulutus, vapaaehtoisten rekrytointi, reserviläiskouluttajien käytön suunnittelu sekä valmius- ja turvallisuussuunnittelu.

Valmiuspäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä Porin prikaatin ja Pohjanmaan aluetoimiston sekä paikallisjoukkojen kanssa. Hänen esimiehenään on Pohjanmaan maanpuolustuspiirin piiripäällikkö.

Valmiuspäälliköltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hänellä tulee olla kokemusta koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikka-, viestinnän ja verkkokoulutuksen valmiuksia. Perehtyneisyys MPK:n ja Puolustusvoimien toimintaan sekä alueen reserviläiskentän tuntemus, ruotsinkielen taito ja kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ovat hakijalle eduksi.

Nyt haettava valmiuspäällikkö toimii Pohjanmaan maanpuolustuspiirissä Kokkolan koulutuspaikalla. Työsuhde alkaa 4.3.2024 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset pyydetään lähettämään 2.2.2024 mennessä otsikoituna ”Valmiuspäällikkö/Kokkola” sähköpostilla MPK Pohjanmaan piiripäällikölle Jani Pikkaraiselle: jani.pikkarainen@mpk.fi