Siirry sisältöön

26.03.2018Ammuntakurssi naisille järjestetään Vaasassa 11.8 ja Kokkolassa 1.9. Kurssien päämääränä on antaa täysi-ikäisille Suomen kansalaisille perusteet turvallisesta aseen käsittelystä ja ammunnasta.

Tarkemmat tiedot kunkin kurssin sisällöstä ja hinnasta löytyvät MPK:n koulutuskalenterin kautta www.mpk.fi/koulutuskalenteri

Pääset tutustumaan kursseihin ja ilmoittautumaan tästä:

Kokkola

Vaasa

 

Maastokurssi naisille Maalahdessa 11.-12.8

Kurssin päämääränä on kouluttaa arjen ja poikkeusolojen taitoja naisille sekä kehittää kurssilaisten kykyä liikkua, toimia ja yöpyä maastossa.

Kurssin tavoitteena on opettaa ja kehittää kurssilaisten maasto-, erä- ja lääkintätaitoja siten, että he kykenevät ryhmän osana turvallisesti liikkumaan maastossa noin päivätaipaleen mittaisilla retkillä, sekä yöpymään maastossa.

Pääset tutustumaan kurssiin ja ilmoittautumaan tästä: Maastokurssi naisille 

 

Eloonjäämiskoulutus naisille -kurssi Kauhavalla 14.-16.9

Kurssin suoritettuaan osallistujat osaavat rakentaa yksinkertaisen hätämajoitteen, tulenteon kaikissa sääoloissa vähintään kolmella eri tavalla (emme käytä tulitukkuja tai sytkäreitä), puhdistaa vettä ja ymmärtävät nestetasapainon tärkeyden, suunnistaa yöllä ja päivällä ilman kompassia. Lisäksi osallistujat oppivat henkilökohtaisen hygienian hoitoa oloissa joissa ei ole peseytymismahdollisuuksia ja veden käyttö on rajallista.

Pääset tutustumaan kurssiin ja ilmoittautumaan tästä:

Eloonjäämiskoulutus naisille

Lisätietoa kaikista kursseista antaa piiritoimisto p. 0400 395 909, pohjanmaa@mpk.fi