Siirry sisältöön
Edustusasuinen MPKn puhallinkvartetti

MPK Etelä-Suomen soittokunnan kvartetti. Kuva: Karo Holmberg/MPK

12.12.2023

MPK:n valtakunnalliset 30-vuotisjuhlallisuudet alkoivat ansioituneiden palkitsemisella Päävartiossa Helsingissä 12.12.2023. Keskustoimiston mitalienluovutustilaisuudessa toiminnanjohtaja Antti Lehtisalo ja hallintopäällikkö Mika Kavén jakoivat MPK:n hopeiset ja rautaiset ansiomitalit.

MPK:n hopeisen ansiomitalin vuonna 2023 saivat Lars Eklund, Hannu Koski, Veijo Koskinen, Kari Laitinen, Juha Lindfors, Tommi Mattila, Michael Peltonen, Jukka Pesonen, Petri Pääkkönen, Timo Rinne, Tuomo Rusila, Jouni Ståhl, Antti Teräväinen, Jukka-Pekka Virtanen ja Jaakko Wallenius.

Hopeinen ansiomitali voidaan myöntää henkilölle, joka on pääsääntöisesti vähintään kahdeksana toimintavuotena ansiokkaasti toiminut yhdistyksen tai sen jäsenjärjestön vastuullisissa koulutustehtävissä tai vaativissa koulutusjärjestelyissä, yhdistyksen tai sen piirin toimielimissä tai muissa yhdistyksen hallituksen vastaaviksi katsomissa erityisissä tehtävissä.

Juhlapukuiset hopeisella ansiomitalilla palkitut.

Hopeisella ansiomitalilla palkitut.

MPK:n rautaisen ansiomitalin vuonna 2023 saivat Niina Fischer, Alberto Guidastri, Esa Haakana, Eleonoora Hilska, Magnus Kullströn, Lotta Nissi, Teemu Ruhanen, Jussi Sahlberg ja Antti Salmenlinna.

MPK:n rautaisella ansiomitalilla 2023 palkitut yhteiskuvassa.

MPK:n rautaisella ansiomitalilla palkitut.

Rautainen ansiomitali voidaan myöntää henkilölle, joka on pääsääntöisesti vähintään neljänä toimintavuonna ansiokkaasti toiminut MPK:n vastuullisissa koulutustehtävissä tai muissa yhdistyksen hallituksen tai keskustoimiston vastaaviksi katsomissa erityisissä tehtävissä.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

Kuvat: Karo Holmberg/MPK