Siirry sisältöön

Kesäyön marssi Rovaniemi 8.6.2024

Kesäyön marssi on MPK:n omistama massaliikuntatapahtuma, jonka vastuullisina järjestäjinä toimivat paikalliset Maanpuolustuspiirit. Kesäyön marssin tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyään. Tavoitteena on lisäksi kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden edistäminen sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan. Tärkeimpänä tavoitteena on turvallisen marssin suorittaminen.

Tänä vuonna MPK:n Rovaniemen koulutuspaikka järjestää marssin seitsemännen kerran Rovaniemellä Ounasvaaran hienoissa maisemissa lauantaina 8.6.2024

Kesäyön marssille ovat tervetulleita yksittäiset henkilöt, perheet, erilaiset kaveri- ja työporukat, koululaiset sekä muut joukkueet. Marssille ovat tervetulleita myös sauvakävelijät ja koirakaverit. Varaa mukaasi oma sään mukainen varustus ja hyvät jalkineet (vaellus-/lenkkikengät).

Reitit kiertävät Ounasvaaralla olevia hiihtoladunpohjia pitkin. Marssimatkoina on tarjolla 6 km, 10 km, 15 km, 30 km ja 42 km. Vaativammat reitit ovat 30 km ja 42 km, etenkin 42 km on jo todella haastava. Eri mittaiset marssireitit on merkitty maaston reittiä osoittavin opastein. Reitin varrella on 3 huoltopistettä, joista ensimmäinen on Santa Sportin sekkailupuiston laavulla. Toinen on Toramontien varressa ja kolmas Ranuantien varressa.

Osallistumismaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, kunniakirja ja maalissa keittoateria sekä mahdollisuus käyttää peseytymistiloja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Yhteyshenkilöt

Marssinjohtaja Jarmo Kultanen
jarmo.kultanen@mpk.fi
050 3824069