Siirry sisältöön

Kesäyön marssi Rovaniemi 11.6.2022

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toteuttama Kesäyön marssi on perinteinen kaikille avoin liikuntatapahtuma. Tänä vuonna MPK:n Rovaniemen koulutuspaikka järjestää marssin viidennen kerran Rovaniemellä Ounasvaaran hienoissa maisemissa lauantaina 11.6.2022

Kesäyön marssille ovat tervetulleita yksittäiset henkilöt, perheet, erilaiset kaveri- ja työporukat, koululaiset sekä muut joukkueet. Marssille ovat tervetulleita myös sauvakävelijät ja koirakaverit. Varaa mukaasi oma sään mukainen varustus ja hyvät jalkineet (vaellus-/lenkkikengät).

Reitit kiertävät Ounasvaaralla olevia hiihtoladunpohjia pitkin. Marssimatkoina on tarjolla 6 km, 10 km, 15 km, 30 km ja 42 km. Vaativammat reitit ovat 30 km ja 42 km, etenkin 42 km on jo todella haastava. Eri mittaiset marssireitit on merkitty maaston reittiä osoittavin opastein. Reitin varrella on 3 huoltopistettä, joista ensimmäinen on Santa Sportin sekkailupuiston laavulla. Toinen on Toramontien varressa ja kolmas Ranuantien varressa.

Osallistumismaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, kunniakirja ja maalissa keittoateria sekä mahdollisuus käyttää peseytymistiloja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Facebook

Yhteyshenkilöt

Marssin johtaja Jarkko Junni
jarkko.junni@mpk.fi
040 4812199

Marssin johtajan apulainen Jouko Talviaho
jouko.talviaho@mpk.fi
040 5227058