Siirry sisältöön

Kesäyön marssi Rovaniemi 10.6.2023

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toteuttama Kesäyön marssi on perinteinen kaikille avoin liikuntatapahtuma. Tänä vuonna MPK:n Rovaniemen koulutuspaikka järjestää marssin kuudennen kerran Rovaniemellä Ounasvaaran hienoissa maisemissa lauantaina 10.6.2023

Kesäyön marssille ovat tervetulleita yksittäiset henkilöt, perheet, erilaiset kaveri- ja työporukat, koululaiset sekä muut joukkueet. Marssille ovat tervetulleita myös sauvakävelijät ja koirakaverit. Varaa mukaasi oma sään mukainen varustus ja hyvät jalkineet (vaellus-/lenkkikengät).

Reitit kiertävät Ounasvaaralla olevia hiihtoladunpohjia pitkin. Marssimatkoina on tarjolla 6 km, 10 km, 15 km, 30 km ja 42 km. Vaativammat reitit ovat 30 km ja 42 km, etenkin 42 km on jo todella haastava. Eri mittaiset marssireitit on merkitty maaston reittiä osoittavin opastein. Reitin varrella on 3 huoltopistettä, joista ensimmäinen on Santa Sportin sekkailupuiston laavulla. Toinen on Toramontien varressa ja kolmas Ranuantien varressa.

Osallistumismaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, kunniakirja ja maalissa keittoateria sekä mahdollisuus käyttää peseytymistiloja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Yhteyshenkilöt

Marssinjohtaja Jarmo Kultanen
jarmo.kultanen@mpk.fi
050 3824069