Siirry sisältöön

Kesäyön marssi Oulu 19.8.2023

Tervetuloa Kesäyön marssille Ouluun!

Kesäyön marssi on koko kansan kävelytapahtuma, jossa käveltävä matka vaihtelee parin tunnin kävelystä aina maratonmatkaan (42km). Oulussa marssireitit kulkevat kauniissa oulujokivarren maisemissa. Marssimaan ovat tervetulleita kaikki taustasta riippumatta.

Marssivaihtoehtoina ovat viime vuoden tapaan  11km, 25km ja 42km sekä 11km perhemarssi. Näiden lisäksi marssi on tänä vuonna mahdollista suorittaa pyörällä kahdella eri mittaisella matkalla. Marssit kulkevat viime vuoden tapaan pääosin asfaltilla ja varusteet onkin syytä sisäänajaa ennen pitkälle marssille lähtemistä.

Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden osallistua 11 km marssille esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivän merkeissä.

Kesäyön marssin ideoijana ja toimeenpanijana oli Suomen Sotilasurheiluliiton puheenjohtaja eversti Kalervo Sipi tarkoituksenaan edistää varusmiesten, kantahenkilökunnan, reserviläisten ja siviilien kuntoa. Marssitapahtuman esikuvana oli Alankomaissa järjestettävä maailmankuulu vuosittainen siviili- ja sotilasmarssitapahtuma Nijmegenin marssi.

Marssimatkat

Perhemarssi 11km 30,00€ (2 aikuista + alle 16-vuotiaat lapset)

Kuntomarssi 11km 15,00€

Kuntomarssi 11km yrityksille 15,00€/osallistuja

Kuntomarssi 25km 15,00€

Kuntomarssi 42km 30,00€

Polkupyörämarssi noin 25km

Polkupyörämarssi noin 60km

Marssit kulkevat pääosin viime vuoden reittejä, mutta reitit vahvistuvat lähempänä tapahtumaa.

Muiden paikkakuntien marssit.

Yhteystiedot

Liikuntapäällikkö
Ville Kosola
ville.kosola@mpk.fi