Siirry sisältöön

Kesäyön marssi Oulu 17.8.2024

Tervetuloa Kesäyön marssille Ouluun!

Kesäyön marssien tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyä siten, että he osaavat ylläpitää toimintakykynsä pitkäkestoisen suorituksen aikana.

Tavoitteena on myös lisätä kansalaisten liikunta-aktiivisuutta.

Kesäyön marssi on siis koko kansan kävelytapahtuma, jossa käveltävä matka vaihtelee parin tunnin kävelystä aina maratonmatkaan (42km). Oulussa marssireitit kulkevat kauniissa oulujokivarren maisemissa. Marssimaan ovat tervetulleita kaikki taustasta riippumatta. Marssivaihtoehtoina ovat viime vuoden tapaan  11km, 25km ja 42km sekä 11km perhemarssi.

Näiden lisäksi marssi on mahdollista suorittaa pyörällä kahdella eri mittaisella matkalla. Marssit kulkevat viime vuoden tapaan pääosin asfaltilla ja varusteet onkin syytä sisäänajaa ennen pitkälle marssille lähtemistä.

Kesäyön marssin ideoijana ja toimeenpanijana oli Suomen Sotilasurheiluliiton puheenjohtaja eversti Kalervo Sipi tarkoituksenaan edistää varusmiesten, kantahenkilökunnan, reserviläisten ja siviilien kuntoa. Marssitapahtuman esikuvana oli Alankomaissa järjestettävä maailmankuulu vuosittainen siviili- ja sotilasmarssitapahtuma Nijmegenin marssi.

Marssimatkat

Perhemarssi 11km 30,00€ (1-2 aikuista + alle 15-vuotiaat lapset)

Kuntomarssi 11km 16,00€

Kuntomarssi 25km 16,00€

Kuntomarssi 42km 36,00€

Polkupyörämarssi noin 25km 16.00€

Polkupyörämarssi noin 60km 36.00€

Marssit kulkevat pääosin viime vuoden reittejä, mutta reitit vahvistuvat lähempänä tapahtumaa.

Muiden paikkakuntien marssit.

Yhteystiedot

Kari Halonen
Koulutuspäällikkö MPK
kari.halonen@mpk.fi
p. 050 5376473