Hämeen Ilvekseen pääsee mukaan MPK:n Nettilehdessä

19.6.2024
Viestintäkurssi haastattelemassa

Parolannummella 23.-25. syyskuuta järjestettävä Hämeen Ilves 2022 -harjoitus on ensimmäinen Maanpuolustuskoulutus MPK:n harjoitus, josta kerrotaan MPK:n uudella blogialustalla, Nettilehdessä. Nettilehdessä on tarkoitus jatkossa tarjota mahdollisuus päästä osaksi MPK:n harjoitusten ja muiden tapahtumien tunnelmasta, vaikkei fyysisesti paikalle pääsisikään. Tunnelmiin pääsee mukaan paitsi kuvien ja tekstin, niin myös videoiden ja äänen välityksellä.

Hämeen Ilveksessä Nettilehden sisällön tuottaa harjoituksen osana toimiva Digitaalinen viestintä, media ja vaikuttaminen -kurssi. Kurssin jälkeen kurssilainen osaa digitaalisen viestinnän perusteet, ymmärtää informaatiosodan keskeisimmät asiat ja hallitsee yleisellä tasolla kirjoittamisen, kuvaamisen, haastattelun, median ja vaikuttamisen perusteet.

Hämeen Ilves on tänä vuonna suurempi kuin koskaan aiemmin. Osallistujia on tänä vuonna mukana yli 400 ja kursseja yli 20. Kiristyneen turvallisuustilanteen aiheuttama lisääntynyt kiinnostus vapaaehtoista maanpuolusta kohtaan näkyy siis myös Hämeen Ilveksessä.

Kuva ja teksti: Panu Moilanen

Arkisto

25.09.2022

Sokka irti