Siirry sisältöön

Valmiuspäällikkö MPK Tampere Sami Rantanen

14.12.2020

Sami Rantanen on valittu Tampereen koulutuspaikan valmiuspäälliköksi 1.1.2021 alkaen

Rantanen on toiminut MPK: n kouluttajana ja kurssinjohtajana yli 17 vuoden ajan ja nyt harrastus muuttuu työksi. Hänen pitkä kokemuksensa MPK: n sitoutuneena tulee varmasti näkymään toimenkuvan suorittamisessa. ”Tulen olemaan työssäni reserviläisiä varten ja käytän verkostojani uusien nohevien toimijoiden rekrytoimiseen. Yksin ei tarvitse tehdä, yhdessä saamme enemmän aikaan. Olen aina ollut tiimipelaaja ja sen toivon näkyvän kentällä”.

Rantanen on suorittanut varusmiespalveluksensa Porin Prikaatissa 1/96, josta hän kotiutui varusmieskersanttina.
Rantaselle erilaisten tapahtumien ja niiden turvallinen toteuttaminen on hänen siviilityössään ollut koko ajan yksi työn tärkeimmistä prioriteeteista, tätä hän pystyy jatkamaan luontevasti myös MPK: n toiminnassa. Työhistoriansa hän on pääsääntöisesti tehnyt järjestökentällä sosiaali- ja nuorisoalalla. Työssään hän on aina pyrkinyt kohtaamaan ihmiset yksilöinä ja olemaan tukena heidän arjen murheissaan. Tällä hetkellä hän suorittaa monimuoto-opiskeluna YAMK tutkintoa. Ammatiltaan hän on yhteisöpedagogi.

Rantanen on aktiivinen toimija useammassakin Pirkanmaan Reserviläisjärjestössä ja antanut panoksensa vuosien ajan reserviläistyölle. Hän toimii mm. muutamien paikallisten reserviläisyhdistysten hallituksessa sekä Ylöjärven Sotaveteraanit ry: n hallituksessa.

”Kentällä nähdään”

Toivotamme Samin tervetulleeksi Hämeen maanpuolustuspiiriin.

Arkisto

  • Inga kategorier