Siirry sisältöön

Kuva: Hanna-Maija Raitio

25.05.2020

Piirimme koulutustoiminta käynnistyy 1.6. jälkeen turvallisuus edellä ja annettuja ohjeistuksia noudattaen. Kurssikalenteriimme avautuu kursseja tällä viikolla sitä mukaan kun saamme ne valmiiksi. Koulutustarjonnasta kesän osalta siellä ovat jo näkyvillä suositun viisiosaisen tietoturvawebinaarin uusinnat. Täydellä vauhdilla kurssit käynnistyvät 1.8. alkaen. Seuraamme luonnollisesti tarkasti korona-tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa annamme lisäohjeistusta siihen liittyen.

Aiemmin julkaistu, sitoutuneille tarkoitettu kysely kartoitti hienosti halukkuutta eri tehtäviin ja edesauttoi syksyn toiminnan suunnittelua jota jatkamme kesällä. Tulemme käyttämään jatkossakin tätä menetelmää selvittääksemme kiinnostuksia ja osoittaaksemme että jokainen toimija on meille tärkeä osa kokonaisuutta.

Oletko kiinnostunut sitoutumaan MPK:n kouluttaja/tukitoimintaan ja sitoutuneena kehittyä edelleen?  Syksyllä toteutuu odotettu kouluttajan peruskurssi ja vääpelikurssi jotka tarjoavat olennaista tietoa ja ohjeistusta käytännöistä.Haluamme erityisesti tarjota nousujohteista kouluttautumista toimijoillemme ja mikä tärkeintä, myös mahdollisuuksia harjaannuttaa kaikkea opittua tulevien superviikonloppujen myötä. Koulutustoimintaan jo harjaantuneille löytyy tulevaisuudessa kurssinjohtaja kurssitusta ja niille jotka ovat toimineet jo kurssinjohtajina MPK:n kursseilla voidaan esittää Tuusulaan harjoituksen johtajan erikoiskurssille 14.-15.11.2020.

Seuraa Lounais-Suomen piirin koulutuskalenteria.
Avaamme sinne kursseja sitä mukaan, kun niiden järjestäminen varmistuu ja tiedotamme yksityiskohtaisemmin tulevista kursseista niiden lähestyessä.

Toivotamme kaikille kaunista kesän alkua!

Arkisto

  • Inga kategorier