Siirry sisältöön
MPK:n kurssilainen istuu oppitunnilla selin kameraan päin. Kuvan henkilöillä on kasvomaskit.

Koronavirusepidemian vuoksi koulutuksessa on toimittu tarkkojen turvallisuusohjeiden mukaisesti. Kuva: MPK/Pasi Lindroos

26.02.2021

MPK:n koulutustoimintaan tulee 1.3.2021 alkaen tarkennuksia, jotka perustuvat valtioneuvoston rajoituksiin ja suosituksiin koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Etä- ja verkkokoulutusta sekä kurssien etäopintojaksoja toteutetaan suunnitelmien mukaisesti.

MPK ottaa koulutuksen järjestelyissä huomioon valtioneuvoston, aluehallinto- ja terveydenhuoltoviranomaisten sekä Puolustusvoimien alueelliset ja paikalliset ohjeet. Epidemian leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla lähikoulutusta voidaan joutua perumaan, siirtämään myöhemmäksi tai muuttamaan etä- ja verkkokoulutukseksi.

Koulutuksen järjestävät piirit ovat suoraan yhteydessä osallistujiin mahdollisesti peruttaviin ja siirrettäviin koulutuksiin liittyen. Aluekohtaista tietoa kannattaa seurata oman piirin kotisivuilta osoitteessa www.mpk.fi/koulutuspaikat sekä sosiaalisen median kanavista.

Etä- ja verkkokoulutusta jatketaan normaalisti

Kursseihin kuuluvat etäopintojaksot sekä verkkokurssit toteutetaan suunnitellusti. MPK järjestää erilaisia webinaareja sekä mahdollisuuksia verkkotuettuun itseopiskeluun. Mahdollisuuksien mukaan etä- ja verkko-opiskelumahdollisuuksia myös lisätään.

MPK:n etä- ja verkkokoulutukseen pääsee tutustumaan ja ilmoittautumaan koulutuskalenterissa. Osallistua voi esimerkiksi seuraaville PVMoodle-verkkokursseille:

Peruutettujen kurssien osallistumismaksut palautetaan

Monet MPK:n lähiaikojen koulutukseen ilmoittautuneet ovat jo ehtineet maksaa osallistumismaksun. Peruuntuvien kurssien jo maksetut osallistumismaksut palautetaan ilmoittautuneille. Koulutuksen järjestävä piiri lähestyy ilmoittautuneita sähköpostitse ja kertoo ohjeet, miten osallistumismaksun voi saada takaisin.

— Maksujen palautus aiheuttaa taloushallinnollemme taas pienen piikin töissä ja toivommekin kaikilta yhteistyötä ja kärsivällisyyttä palautusten suhteen, kertoo MPK:n hallintopäällikkö Mika Peltoniemi.

Lisätietoja

Juho Raulo
Valmius- ja turvallisuuspäällikkö
juho.raulo@mpk.fi
p. 050 565 1180

Timo Mustaniemi
Koulutusjohtaja
timo.mustaniemi@mpk.fi
p. 045 180 3323

Arkisto

  • Inga kategorier