Siirry sisältöön
MPK:n vuoden kouluttaja, viestijä ja toimihenkilö palkintolaatta kädessä

Kuvassa Tatu Tahkokallio, Taina Luoto ja Ossi Hietala

17.12.2020

MPK:n vapaaehtoisten toimijoiden ja henkilökunnan keskuudesta valitaan vuosittain kolme aktiivisesti ja oma-aloitteisesti toiminutta henkilöä tai ryhmää. Lämpimät onnittelut valituille!

Vuoden kouluttaja 2020 Tatu Tahkokallio

Vuoden kouluttaja on henkilö, joka on viimeaikaisella toiminnallaan osoittanut erityistä ansiokkuutta ja oma-aloitteisuutta ja vaikuttanut merkittävästi MPK:n koulutuksen kehittämiseen.

Tatu Tahkokallio on ollut merkittävässä asemassa kehittämässä johtamisjärjestelmä- ja viestikoulutusohjelman Arjen välineet -opetuskokonaisuutta. Tahkokallio on myös ansioitunut muun muassa Arjen välineet -webinaarien toteuttajana sekä luennoitsijana ja kouluttajana keskitetyssä kouluttajakoulutuksessa. Kouluttajana hän on aina valmis osallistumaan aktiivisesti kehitystyöhön sekä varsinaiseen koulutukseen.

Vuoden viestijä 2020 MPK Hämeen viestintätiimi

MPK:n vuoden viestijä voi olla henkilö tai ryhmä, joka on sanoillaan, teoillaan tai kuvillaan edistänyt maanpuolustustahtoa sekä MPK:n tunnettuutta kokonaisturvallisuuden tekijänä.

MPK Hämeen viestintätiimi kokonaisuudessaan on hyvin verkottunut keskenään ja he yhdessä huolehtivat MPK:n toiminnan monipuolisesta ja monikanavaisesta näkyvyydestä. Tiimi tekee viestintäyhteistyötä koko piirin alueella aina Parolasta Tampereelle ja Tikkakoskelta Lahteen. MPK Hämeen koulutussihteeri kokoaa ja suunnittelee viestijöiden kanssa tulevien tapahtumien viestintää ja kuvaamista. Tiimi tuottaa hyviä artikkeleita piirin kotisivuille, kattavia julkaisuja Facebookiin ja innostavaa sisältöä Instagramiin eri kohderyhmille. Toiminta on suunnitelmallista ja johdonmukaista nopeaa reagointikykyä ja hauskuutta unohtamatta.

MPK Hämeen viestintätiimiin kuuluu Anne Seulanto, Taina Luoto, Panu Moilanen, Hanna Hohtari, Saija Kuisma, Juha Korkeila, Sirkka Ojala, Juha Happonen, Matti Hilska, Inca Salomaa, Jaana Kettunen ja Satu-Maarit Alander.

Vuoden toimihenkilö Ossi Hietala

Vuoden toimihenkilö on MPK:n henkilökuntaan kuuluva henkilö, joka on toiminnassaan osoittanut erityistä ansiokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Vuoden 2020 toimihenkilö on Ossi Hietala.

Ossi Hietala on monialainen ja kehityshakuinen osaaja, joka nauttii sekä kentän että vertaistensa arvostusta. Hän on vuorovaikutuksessaan rakentava, rauhallinen, sovitteleva ja ammattimainen, jolta löytyy aina aikaa ja vastauksia. Ossilta saa viiveetöntä palvelua todellisella asiakaspalveluhengellä ja hänen osaamisensa on huippua myös omaa työtään laajemmalla alueella.

MPK onnittelee lämpimästi kaikkia ansioituneita!

Arkisto

  • Inga kategorier