Siirry sisältöön

15.02.2019

Ilmapuolustuspiirin pitkäaikainen koulutuspäällikkö Leena Ruosteinen jäi reserviin täysin palvelleena 31.1.2019. Leena toimi ansiokkaasti piirin lähes kaikissa tehtävissä yli kahden vuosikymmenen ajan. Hänen ideoimana käynnistettiin muun muassa etsintä- ja pelastusharjoitukset (SAR) yhteistyössä kolmannen sektorin ja eri viranomaisten välillä. Ilmapuolustuspiiri kiittää Leenaa ja toivottaa myönteisiä tuulia tulevalle elämälle. Harjoituksissa nähdään.

Kaisa Nikkilä uusiin tehtäviin

Koulutuspäällikkö/tiedotus Kaisa Nikkilä siirtyi muihin tehtäviin 15.10.2018. Ilmapuolustuspiiri kiittää Kaisaa ansiokkaasta työstä piirin hyväksi ja toivottaa menestystä ja kaikkea hyvää uusissa tehtävissä.

Eila Keinonen kurssisihteeriksi

Ilmapuolustuspiirin uutena kurssisihteerinä aloitti vuoden alusta Eila Keinonen. Hänen toimipaikkansa on Jyväskylä. Eilalla on vankka kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä. Yrittäjänä Ilmapuolustus ja Ilmavoimat ovat tulleet hänelle tutuksi tehtyjen töiden kautta. Eila on taittanut mm. Ilmavoimien Kiltaliiton Pilven Veikko -lehteä. Ilmapuolustuspiiri toivottaa Eilan lämpimästi tervetulleeksi hyvähenkiseen joukkoon.

Arkisto

  • Inga kategorier