Siirry sisältöön

02.12.2020

Pohjanmaan maanpuolustuspiirin alueella koronatilanne on edennyt osin kiihtymis- ja osin leviämisvaiheeseen. Mukautamme koulutustoimintaamme alueellisesti viranomaisten suositusten ja määräysten mukaisesti ja tämän vuoksi olemme päättäneet perua vuosipäivän juhlallisuudet koko maanpuolustuspiirin alueella. Sisätiloissa järjestettäväksi suunnitellut kokoukset ja koulutustilaisuudet järjestetään etäyhteyksillä ja ne tilaisuudet, joita ei vaihtoehtoisin keinoin pystytä toteuttamaan, siirretään toteutettavaksi ensi vuoden puolella.

Kuluvan vuoden viimeiset, ulkona järjestettävät koulutukset toteutetaan suunnitellusti turvallisuus korostetusti huomioiden mm. kurssien teoriaopetusta mukauttamalla ja maksimiosallistujamääriä laskemalla.

Kursseille ilmoittautuneet saavat aina sähköpostitse ajantasaiset, koulutuspaikalla voimassa olevat turvallisuusohjeet, joihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen kurssille saapumista. Lisätietoa koronavarautumisesta löydät muun muassa:

 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

https://www.epshp.fi/hoitopalvelut/yhteispaivystys/paivystysapu_116117/ajankohtaista_koronaviruksesta

Vaasan sairaanhoitopiiri
https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/vaasan-sairaanhoitopiirin-alueella-voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset/

Keski-Pohjanmaan Soite

https://korona.soite.fi

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

https://oyskorona.fi

MPK:n yleiset ohjeet osallistujalle

https://mpk.fi/ajankohtaista/mpk/ohjeita-osallistujalle/

 

Arkisto

  • Inga kategorier