Siirry sisältöön

19.09.2019

Haluatko tietää lisää kyberturvallisuudesta? arvostatko yksityisyydensuojaasi? ovatko kotisi tietotekniikkalaitteet suojattu tietoturvauhilta? kaipaatko lisää tietoa mediassa usein esillä olevista termeistä, kuten kiristyshaittaohjelmista, hakkereista ja palvelunestohyökkäyksistä?

Kurssin jälkeen osallistuja tietää perusteet yksityisyydensuojasta, kodin tietotekniikkalaitteiden suojauksesta, mediassa olevista terveistä ja yleisesti kyberturvallisuudesta.

Tule mukaan oppimaan ja keskustelemaan ajankohtaisista kyber- ja tietoturva-aiheista, jotka koskettavat jokapäiväistä elämääsi. Kurssilla perehdytään arjen tietoturvaan, kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin ja yleisimpien tietoturvauhkien torjumiseen. Osallistujilla ei tarvitse olla teknistä taustaa, avoin mieli ja oppimishalu riittävät. Kurssilla luennoivat eri alojen ammattilaiset, jotka kertovat tietoturvasta omasta näkökulmastaan.

Kurssi toteutetaan yhdessä Turun Rannikkotykistökillan kanssa ja on ensisijaisesti kohdennettu killan jäsenille, mutta paikkoja ollessa vapaana myös kaikille muille asiasta kiinnostuneille.
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta ja lisätietoja sekä kurssin ohjelma myös koulutuskalenterissa, lähde siis mukaan opettelemaan kyberin mielenkiinotiseen maailmaan!
https://mpk.fi/koulutuskalenteri/koulutus/99781/

 

Arkisto

  • No categories