MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

Kyberturvakurssi

Ajankohta 19.10.2019
Aika 8.30
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Sijaintikunta
Paikkakunta Turku
Ilmoittautuminen

Tavoite

Haluatko tietää lisää kyberturvallisuudesta? arvostatko yksityisyydensuojaasi? ovatko kotisi tietotekniikkalaitteet suojattu tietoturvauhilta? kaipaatko lisää tietoa mediassa usein esillä olevista termeistä, kuten kiristyshaittaohjelmista, hakkereista ja palvelunestohyökkäyksistä?

Kurssin jälkeen osallistuja tietää perusteet yksityisyydensuojasta, kodin tietotekniikkalaitteiden suojauksesta, mediassa olevista terveistä ja yleisesti kyberturvallisuudesta.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on ensisijaisesti kohdennettu Rannikkotykistökillan jäsenille, mutta paikkoja ollessa vapaana myös kaikille muille asiasta kiinnostuneille.

Suositeltavat esitiedot

Tule mukaan oppimaan ja keskustelemaan ajankohtaisista kyber- ja tietoturva-aiheista, jotka koskettavat jokapäiväistä elämääsi. Kurssilla perehdytään arjen tietoturvaan, kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin ja yleisimpien tietoturvauhkien torjumiseen. Osallistujilla ei tarvitse olla teknistä taustaa, avoin mieli ja oppimishalu riittävät. Kurssilla luennoivat eri alojen ammattilaiset, jotka kertovat tietoturvasta omasta näkökulmastaan.

Hinta

25,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Heikkilän Sotilaskoti
Rykmentintie 15
20810 Turku

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja
Johannes Kossila
johannes.kossila@suomi24.fi

varajohtaja:
Raimo Hilden
hilden.raimo@gmail.com

Koulutussihteeri
minna.nenonen@mpk.fi
040-723 4866