Siirry sisältöön

21.09.2020

Olemme kartoittamassa Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin sitoutuneiden henkilöiden kiinnostustasi toimia eri kurssien tehtävissä 1.1.-30.6.2021 välisenä aikana. Kyselyn kautta saat myös erinomaisen kokonaiskäsityksen  tulevasta kevään kurssitarjonnasta Lounais-Suomen maanpuolustuspiirissä. Jokainen toimija on tärkeä ja arvokas on maanpuolustusta ja haluamme antaa mahdollisuuden kohdistaa kiinnostus kyselyn kautta.

Kysely on lähtenyt aiemmin sähköpostilla järjestelmään kirjatuille sitoutuneilla mutta haluamme varmistaa tiedon kyselystä tätä kautta mikäli sähköposti ei ole jostain syystä löytänyt perille.

Huomaa että toimijakysely ei toimi mobiilisovelluksella kuten on tarkoitettu, joten täyttäminen ja tarkastelu on paras tehdä tietokoneen avulla.

Muista ilmoittaa kiinnostuksesi vain niiden tehtävien osalta mihin olet valmis sitoutumaan kevään aikana ja pystyt ne tarvittaessa hoitamaan.

Kysely on avoinna 12.10.2021 asti. 

Seuraavassa linkki kyselyyn: Toimijakysely 2021 – kevään kurssit ja harjoitukset

Mikäli et ole varma sitoutumisesi ajankohtaisesta tilasta ota yhteys piirin koulutussihteeriin  sari.mastromarino@mpk.fi

 

Arkisto

  • No categories