Siirry sisältöön

20.12.2021

Joensuun koulutuspaikan pitkäaikainen koulutuspäällikkö Timo Mononen on valittu MPK:n hallitukseen edustamaan Reserviläisliittoa vuosille 2022-2023.

Mononen on ehtinyt olla mukana MPK:n toiminnassa jo pitkään. Ensimmäiset koulutukset hän kävi vuonna 2003 ja eteni siitä tunnetuksi kouluttajaksi ja toimijaksi. Koulutuspäällikön tehtävissä hän aloitti vuonna 2015.
Koulutuspäällikkönä Mononen on ehtinyt osallistua MPK:n toimintaan monessa eri aiheessa. Erityisesti huolto ja nuorten koulutus ovat olleet aiheina hänelle lähellä sydäntä. Mononen on myös ansiokkaasti edistänyt Joensuun koulutuspaikan toimintaa varastopäällikön tehtävissä.

Mononen tunnetaan erityisesti maakunnan reserviläistoiminnassa pitkän linjan miehenä. Hän on ehtinyt toimia mm. Reserviläisliiton hallituksessa vuosina 2011-2012, Pohjois-Karjalan reserviläispiirin puheenjohtajana sekä Liperin Reserviläisten puheenjohtajana, jossa tämä vieläkin vaikuttaa aktiivisena jäsenenä.

MPK:n hallituksessa Mononen edustaa Reserviläisliittoa seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Lisää uudesta hallituksesta voit lukea täältä: MPK:n uusi hallitus 2022-2023
Koulutuspäällikön tehtävät Mononen jättää vuoden vaihteessa.

Toivotamme Timolle paljon onnea jatkoon!

Arkisto

  • No categories