Siirry sisältöön

Jarno Limnell

02.06.2023

Tervehdys Teille, Raaseporin kesäyön marssin ystävät! Olen iloinen saadessani toivottaa teidät tervetulleiksi näin ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka korostaa liikunnan iloa ja yhteisöllisyyden voimaa. Täällä, keskellä Raaseporin upeita maisemia, astumme yhdessä eteenpäin, jokainen askel vahvistaen kehoamme ja yhdistäen meitä toisiimme. Liikunnallisuus on elämänvoiman lähde ja tämä marssi tarjoaa meille mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kokea oman kehomme vahvuus.

Kuitenkin tämä tapahtuma on enemmän kuin pelkkä liikunnallinen haaste. Meistä jokainen muodostaa maanpuolustuksemme selkärangan ja juuri yhteisöllisyydessä sekä yhdessä tekemisessä on vahvan osaamisen lisäksi vahvuutemme. Yhdessä luomme vahvan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja taustat kohtaavat ja osoittavat solidaarisuutta ja kunnioitusta.

Lähtekäämme siis yhdessä matkaan, astukaamme eteenpäin luomaan ikimuistoisia hetkiä. Raaseporin kesäyön marssin suojelijana haluan jakaa teille inspiraatiota liikunnan voimasta ja yhteisöllisyyden sydämen sykettä. Yhdessä voimme tehdä erityisestä tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen.

Toivotan teille kaikille innostavaa marssia ja rohkeutta kohdata haasteet matkan varrella. Nauttikaamme liikunnan riemusta ja rakentakaamme yhteisöllisyyden siltaa jokaisella askeleella. Sama kaiku on askelten.

Jarno Limnell

Kansanedustaja, Sotatieteiden tohtori

Kesäyön marssi Raasepori

Arkisto

  • No categories