Siirry sisältöön
MPK hallitus 2020-2021

Vasemmassa takarivissä hallituksen jäsenet Mika Tammilehto, Timo Niiranen, Ismo Nöjd, Jussi Korhonen, Mauri Koskela ja Anne Holmlund sekä eturivissä vasemmalta puheenjohtaja Mika Hannula, Karoliina Honkanen ja Urpo Karjalainen.

23.01.2020

MPK:n uusi hallitus aloitti työssään 22.1.2020 ja vanha hallitus vapautettiin rintamavastuusta. Tunnelma kokouksessa oli positiivinen ja eteenpäin katsova.

Iltapäivällä vietettiin MPK:n puheenjohtajien vaihtotilaisuutta, jossa MPK:n puheenjohtajana vuosina 2016-2019 toiminut Tapio Peltomäki muisteli toimikauttaan ja siinä tapahtuneita isoja muutoksissa. Hän esitti kiitoksensa kaikille yhteistyökumppaneille hyvästä yhteistyöstä. Erityisesti Peltomäki kiitti MPK:n strategista kumppania Puolustusvoimia hyvästä yhteistyöstä kaikilla organisaatiotasoilla.

Uusi puheenjohtaja Mika Hannula katsoi MPK:n historiaa pitkällä perspektiivillä alkaen omasta MPK-historiastaan kouluttajana ja hallituksen varapuheenjohtajana. Hän hämmästeli uskomatonta MPK:n kehitystä ja kiitti edellestä hallitusta hyvästä työstä. Hannula korosti jäsenjärjestöjen, vapaaehtoistoimijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden merkitystä MPK:n uudistuksen läpiviennissä.

 

 

Arkisto

  • No categories