Siirry sisältöön
Toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen tutustumassa koulutukseen

Pertti Laatikainen tutustumassa toimikautensa alussa 2015 MPK Meripuolustuspiirin toimintaan Tuima-harjoituksessa Kuva: Karo Holmberg/MPK

28.01.2021

Toiminnanjohtaja Pertti Laatikaisen johtajasopimus on päättymässä kuluvana vuonna ja hän jättää tehtävänsä 1.8.2021 alkaen.

— Nyt kun uudistettu laki vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta on ollut vuoden voimassa ja olemme todenneet, että se toimii, voin hyvällä mielin jättää MPK:n johtamisen seuraajalleni, kertoo Laatikainen.

Laatikainen on toiminut MPK:n toiminnanjohtajana vuodesta 2015. Kuuden vuoden toimikauteen on mahtunut paljon muutos- ja kehitystyötä sekä aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

— Välillä on eletty vaikeampia aikoja ja on jouduttu käymään myös yt-neuvotteluja. Resurssit ovat viime vuosina kehittyneet ja tärkeä vapaaehtoinen maanpuolustuskoulutus on saanut ansaitsemansa toimintaedellytykset, Laatikainen korostaa.

MPK on eri toiminnanjohtajien aikana kehittynyt aina uudelle asteelle

Pertti Laatikainen on MPK:n kuudes toiminnanjohtaja. Hänen kaudellaan keskeisiä kehitysaskelia lakiuudistuksen ja asehankintojen lisäksi on ollut yhteistyön tiivistyminen Puolustusvoimien kanssa.

— Viime vuosien aikana strateginen kumppanuutemme Puolustusvoimien kanssa on laajentunut operatiiviseksi kumppanuudeksi. Toiminnanjohtaja, prikaatikenraali evp. Pertti Laatikaisella on ollut tässä työssä iso ja merkittävä rooli, kiittelee MPK:n hallituksen puheenjohtaja, professori Mika Hannula.

MPK:n hallitus on ollut Pertti Laatikaisen työhön erittäin tyytyväinen. MPK:n uuden toiminnanjohtajan haku on käynnistynyt ja hakuaika päättyy 28.2.2021.

> Linkki toiminnanjohtajan rekrytointi-ilmoitukseen

 

Teksti: Miia Iivari

Arkisto

  • No categories