Siirry sisältöön

21.06.2018Onko viranomaisille saatavilla apuvoimia suuronnettomuuksien sattuessa ja kuka kouluttaa toimimaan häiriötilanteissa? Huomataanko vapaaehtoiset turvallisuustoimijat ja mikä on heidän roolinsa?

Tervetuloa maanpuolustusjärjestöjen SuomiAreenan keskustelutilaisuuteen: Yhteiskunnallinen turvallisuus – mihin vapaaehtoisia tarvitaan? Tule ottamaan selvää, voitko sinäkin auttaa ja miten.

Järjestöt #yhdessä

Keskustelutilaisuuden järjestävät Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK, Maanpuolustus naisten liitto ry, Naisten Valmiusliitto ry, Reserviläisliitto ry, Suomen Reserviupseeriliitto ry ja Suomen Lottaperinneliitto ry. Näkemyksiään yhteiskunnallisesta turvallisuudesta ja vapaaehtoistyön merkityksestä kertovat RUL:n puheenjohtaja Mikko Halkilahti, NVL:n puheenjohtaja Anne Holmlund, MNL:n puheenjohtaja Mervi Liimatainen, MPK:n puheenjohtaja Tapio Peltomäki, RES:n puheenjohtaja Ilpo Pohjola sekä ministeri Elisabeth Rehn.  

Panelisteja haastaa ja tilaisuuden juontaa Janne Rauhala, luova toimitusjohtaja, RMB Rock My Business Oy, jolla itselläänkin on omakohtaista kokemusta turvallisuustyöstä rauhanturvatehtävissä ja aktiivisena maanpuolustajana.

Tilaisuus järjestetään Porin kaupungintalon pihalla 18.7.2018 klo 17.30–18.30. Keskustelutilaisuuden lisäksi maanpuolustusjärjestöt ovat 16.–20.7. mukana Puolustusvoimien alueella Porin Etelärannassa, entisellä Jazz-kadulla. SuomiAreenan koko ohjelma, paikat ja kartat osoitteessa https://suomiareena.fi/ohjelmapuhujat#/

Porin Suomi Areena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon odotetaan tänä vuonna 80 000 osallistujaa. Tapahtumat ovat yleisölle avoimia. Tervetuloa!

Arkisto

  • No categories