Siirry sisältöön

08.05.2018Uudistunut tietosuojalainsäädäntö astuu voimaan 25.5. ja se vaikuttaa myös MPK:n toimintaan. Käymme läpi MPK:n henkilörekisterin ja poistamme tarpeettomia tietoja.

Vanhentuneet tunnukset ja tiedot poistetaan – ei vaikuta kertausharjoitusvuorokausiin

Kaikki käyttäjätunnukset, joita ei ole käytetty 1.1.2012 jälkeen sekä tiedot koulutuksiin osallistumisesta poistetaan järjestelmästä. Tietojen poisto ei vaikuta rinnasteisten kertausharjoitusvuorokausien kirjautumiseen Puolustusvoimien rekistereihin.

Tietojen päivittäminen 31.5. mennessä

Jos olet kirjautunut MPK:n järjestelmään vuosien 2012-2018 aikana sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos, et ole kirjautunut ja haluat kuitenkin säilyttää käyttäjätunnuksesi ja aikaisemmat osallistumistietosi:

  1. Kirjaudu MPK -kortillesi viimeistään 31.5.2018 ja päivitä samalla yhteystietosi.
  2. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, voit tilata uudet tunnukset siihen sähköpostiin, joka löytyy yhteystiedoistasi. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä: tunnukset@mpk.fi. Lisää viestiin puhelinnumerosi, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä.

Tuplatunnukset

Henkilörekisterin perkauksen yhteydessä yhdistetään tuplatunnuksia (useampi tunnus samalla henkilöllä). Tässä yhteydessä käyttäjältä saattaa poistua uusin ja viimeksi käytetty tunnus. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa ota yhteyttä osoitteeseen tunnukset@mpk.fi.

Arkisto

  • No categories