Siirry sisältöön
Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen logo

07.02.2023

MPK:n koulutukset ovat käynnistyneet vuodenvaihteen jälkeen sekä kaikissa koulutuspaikoissa että verkossa. Kurssimaksut ovat aiempien vuosien tasolla, mutta maksukäytäntöihin on tulossa tarkennuksia maaliskuun alusta alkaen.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssista maksu. Maksullisista kursseista peritään täysi kurssimaksu. Maksuttomilla kursseilla perittävä summa on 30 euroa.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen kurssin alkua oman MPK-kortin kautta. Tämän jälkeen kurssille osallistumista ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteväksi syyksi perumiseen katsotaan esimerkiksi sairastuminen, loukkaantuminen tai työeste. Tieto esteestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse piiriin, joka koulutuksen järjestää.

Maksukäytännöt tulevat voimaan 1.3.2023. Muistathan siis perua osallistumisesi tai ilmoittaa esteestä ajoissa, jotta joku toinen voi saada vapautuvan paikan ja vältyt itse kurssimaksulta. Ajoissa tulleet peruutukset auttavat myös mm. pienentämään ruokahävikkiä.

Antoisaa kurssikevättä!

 

Tutustu MPK:n koulutustarjontaan: MPK > Koulutuskalenteri

Arkisto

  • No categories