Siirry sisältöön
MPK:n seinäkyltti

20.06.2023

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen – MPK Pohjois-Suomen maanpuolustuspiirin koulutussihteeri työskentelee  piiritoimistossa ja vastaa piirin toimistopalveluista. Hän käyttää eri tiedonhallintajärjestelmiä, osallistuu koulutuksen, talouden, viestinnän, materiaalihallinnon sekä sidosryhmäyhteistyön suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Koulutussihteeri:

  • osallistuu piirinsä koulutuksen päivittäiseen toteuttamiseen piiripäällikön määrittämällä tavalla
  • huolehtii palkattuun henkilökuntaan kuuluvana kurssien hallinnointiin ja talouteen liittyvistä toimenpiteistä
  • toimii MPK:n käyttämien eri tietojärjestelmien (THJ, Office365, M2, Netvisor jne) piirin tukihenkilönä
  • ylläpitää piirin kotisivuja, toimii pääkäyttäjänä sosiaalisen median palveluissa ja osallistuu piirin viestinnän toteuttamiseen
  • hoitaa piiritoimiston toimisto- ja sihteeripalvelut
  • osallistuu piirin materiaalin seurantaan ja valvontaan materiaalivalvontaohjeen ja piiripäällikön ohjeistamalla tavalla
  • sijaistaa erikseen suunnitelulla tavalla muiden piirien koulutussihteereitä
  • suorittaa muut esimiehen antamat tehtävät

Koulutussihteeriltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikka-, viestinnän ja verkkokoulutuksen valmiuksia. Perehtyneisyys MPK:n ja Puolustusvoimien toimintaan sekä alueen reserviläiskentän tuntemus ja kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltasi vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa.

Nyt haettava koulutussihteerin työpiste on MPK Pohjois-Suomen piiritoimistossa Oulussa Hiukkavaarassa.

Työsuhde alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2023. Jatko on mahdollinen. Tehtävän palkkaus on 3096 euroa kuukaudessa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään lähettämään otsikoituna ”Koulutussihteeri/MPK Pohjois-Suomi” 31.7.2023 mennessä sähköpostilla MPK Pohjois-Suomen piiripäällikölle Pasi Virralle: pasi.virta@mpk.fi.

Lisätietoja
MPK Pohjois-Suomen piiripäällikkö Pasi Virta p. 0400 384234
MPK:n hallintopäällikkö Mika Kaven p. 040 6158 393

Arkisto

  • No categories