Siirry sisältöön

16.01.2020

MPK Pohjanmaan maanpuolustuspiirin valmiuspäällikkönä aloitti 1.1.2020 ylil (res) Toni Puutio. Ohessa hänen mietteitään uudesta tehtävästä:

On kunnia vastaanottaa valmiuspäällikön tehtävä MPK Pohjanmaan maanpuolustuspiirissä. Pääsen jatkamaan vuonna 2017 aloitettua työtä koulutuspäällikön tehtävissä vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa. On sanomattakin selvää että uuden tehtävän sisäistäminen ottaa oman aikansa. Omaan taustaani MPK:n sitoumuksen tehneenä kouluttajana ja jälkeenpäin MPK:n koulutuspäällikkönä on helppo nojata tässä tilanteessa.

Tulen olemaan paljon kentällä harjoituksissa ja toivonkin että minua lähestytään mikäli jokin asia askarruttaa. Suuri osa työstäni on olla MPK:n vapaaehtoisten sekä alueemme reserviläisten kontaktipintana. Pyrin olemaan aina tavoitettavissa. Minulle voi soittaa kellonajasta riippumatta ja MPK:n toimistolle Wolffintielle Vaasassa voi tulla morjestamaan matalalla kynnyksellä.

Oma työpanos on mennyt viimevuosina pääsääntöisesti MPK Vaasan koulutuspaikan kehittämiseen ja koulutustapahtumien organisointiin. Nyt on aika suunnata katse koko MPK Pohjanmaan piirin toimintaan valmiuspäällikön tehtävien puitteissa. Mielenkiintoisessa ja varmasti antoisassa tehtävässä haluan painottaa eritoten vapaaehtoisuutta ja sitä tukevia käytänteitä. Haluan kehittää MPK Pohjanmaan toimintaa omalla vastuualueellani hyvässä yhteistyössä niin vapaaehtoisten, MPK:n työkavereiden kuin yhteistyötahojen kanssa.

Lopuksi toivotan oikein hyvää alkavaa vuotta 2020. Tehdään tästä yhdessä hyvä vuosi!

Valmiuspäällikkö Puution toimipisteenä on Vaasa.

Arkisto

  • No categories