MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

NASTA Pihlaja 2019 - Arjen turvallisuus

Ajankohta 20.9.2019 - 22.9.2019
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Sijaintikunta
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautuminen 24.5.2019 9.00 - 19.6.2019 15.00

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa ennakoida henkilökohtaista turvallisuuttaan uhkaavia tekijöitä sekä selviytyä yleisimmistä arjen häiriötilanteista.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille. Kurssin ikäraja on 15 vuotta, alle 18 vuotiailla tulee olla huoltajan kirjallinen lupa kurssille osallistumisesta.

Suositeltavat esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.

Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistu-misen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Harjoitellaan alkusammutusta ja hätäensiavun antamista sekä saadaan valmiuk-sia kodin ja lähiyhteisön varautumiseen. Saadaan ajankohtaista tietoa ja käytän-nön harjoitusta henkilökohtaisesta turvallisuudesta ja matkustusturvallisuudesta. Kurssin aikana liikutaan varuskunta-alueella ja osa kurssista pidetään ulkona.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Santahamina
00860 Helsinki

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja Sanna Hänninen, puh. 050 482 7849, sp. sanna1.hanninen@gmail.com
Kurssin varajohtaja Päivi Lind sp. paivili72@gmail.com

Kurssin hallinto:
Juha Suvisaari, juha.suvisaari@mpk.fi