MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

NASTA Pihlaja 2019 - Informaatiovaikuttaminen

Ajankohta 20.9.2019 - 22.9.2019
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Sijaintikunta
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautuminen 23.5.2019 13.00 - 19.6.2019 15.00

Tavoite

Koulutuksen jälkeen kurssilainen osaa tunnistaa vaikuttamisyritykset ja tuntee hyvin eri käsitteet, jotka liittyvät informaatiovaikuttamiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu kaikille ja kaikenikäisille. Erityisvaatimukset lisätään tarvittaessa. Ikäraja osallistujille on 15 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa.

HUOM! KURSSI ON TÄYNNÄ.

Suositeltavat esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.

Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

HUOM! KURSSI ON TÄYNNÄ.

Sisältö

Kurssilla käydään läpi informaatio- sekä hybridivaikuttamisen ja kyberturvallisuuden perusteita, jotka kaikki kietoutuvat toisiinsa. Kurssin aikana saamme useita käytännön esimerkkejä siitä, kuinka eri tahot ovat yrittäneet informaatiota muokkaamalla saada omien tavoitteiden mukaisia muutoksia kohteissaan. Kurssi jakautuu teoria- ja harjoitusosuuteen.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Santahamina
00860 Helsinki

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja Anu Laitila, puh. 040 84 55 021, infovaikuttaminen.pihlaja@gmail.com
Kurssin varajohtaja Kitty Schulman, p. 040 830 56 72, infovaikuttaminen.pihlaja@gmail.com

Kurssin hallinto:
Juha Suvisaari, juha.suvisaari@mpk.fi