MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

NASTA Pihlaja 2019 - Kyberturvallisuus

Ajankohta 20.9.2019 - 22.9.2019
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Sijaintikunta
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautuminen 24.5.2019 13.00 - 19.6.2019 15.00

Tavoite

Kurssin jälkeen osallistuja tuntee yleisimmät kyberturvallisuuteen liittyvät termit, yleisimmät kyberuhkat ja niiden torjuntakeinot. Osallistuja hallitsee peruskäyttäjälle tärkeimmät tietoturvatoimenpiteet. Hän osaa itsenäisesti hakea lisätietoa ja tuntee muutamia tietolähteitä aiheesta.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu kaikille ja kaikenikäisille. Erityisvaatimukset lisätään tarvittaessa. Ikäraja osallistujille on 15 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa.

Suositeltavat esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.

Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

HUOM! KURSSI ON TÄYNNÄ.

Sisältö

Kurssi koostuu teoriaopetuksesta ja harjoituksesta, joissa käsitellään keskeisiä kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan liittyviä asioita. Kurssille osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Santahamina
00860 Helsinki

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja Teija Norri-Sederholm, sp. kyber.pihlaja@gmail.com
Kurssin varajohtaja Hanna Huuskonen, sp. kyber.pihlaja@gmail.com

Kurssin hallinto:
Juha Suvisaari, juha.suvisaari@mpk.fi