MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

Laskuvarjojääkärin terveystarkastus ja kuntotesti 2

Ajankohta 2.3.2019
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Sijaintikunta
Paikkakunta Kirkkonummi
Ilmoittautuminen 19.11.2018 - 26.2.2019

Tavoite

Kyettävä: toteuttamaan turvallinen kuntotarkastus.
Tunnettava: kurssin tavoitteet ja vaatimukset
Osattava: palvelusturvallisuus
Hallittava: laskuvarjohypyn turvallinen toteutus

Kenelle kurssi soveltuu

Varusmiehenä laskuvarjojääkärin hyppykoulutuksen saaneille ja lupakirjan omistaville hyppääjille.

Suositeltavat esitiedot

Vuoden 2019 hyppykursseille osallistumisen edellytyksenä on suoritettu kuntotarkastus.

Sisältö

Team Excelsior järjestää laskuvarjohyppykursseja vuoden 2019 aikana. Kursseihin voi osallistua kaikki, jotka ovat käyneet laskuvarjojääkärikoulun. Koulun käynnistä voi olla kuitenkin olla muutamakin vuosi/vuosikymmen aikaa, joten fyysinen kunto ei välttämättä ole enää sama kuin mitä se oli asepalveluksen suorittamisen aikoihin. Sen vuoksi Team Excelsiorille järjestetään kuntotestauksia kevättalven 2019 aikana. Kuntotestaus on Team Excelsior:iin kuuluville subventoitu. Testejä suositellaan jos asevelvollisuuden suorittamisesta on yli 10 v. Tärkeintä on, että hyppääjä täyttää Trafin vaatimukset ennen koneeseen menoa - tämä koskee myös nuorempia jääkäreitä.

Kuntotestiin ilmoittaudutaan MPK:n sivujen kautta. Testejä suoritetaan 2.2.2019 ja 2.3.2019 Nuuksion hotellissa ja lisäksi mahdollisesti muutamia ekstraviikonloppuja tarpeen mukaan. Kuntotestiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20-25 jääkäriä. Ekstraviikonloput järjestetään 6-8 jääkärin ryhmissä erikseen ilmoitettavassa paikassa erikseen sovittuna viikonloppuna

Ilmoittautuminen; www.mpk.fi. ilmoittaudu ensin jos olet ollut jo kursseillamme: Vuoden 2019 laskuvarjohyppykursseille ilmoittautuminen, hyppykurssin aikaisemmin suorittaneet ja jos tulet uutena niin: Vuoden 2019 laskuvarjohyppykursseille ilmoittautuminen, uudet kurssilaiset ja laita aikajanaksi 1.1.2019 - 31.12.2019 niin löytyy.

Koulutuspaikka

Hotelli Nuuksio
Naruportintie 68
02860 Kirkkonummi

Kysy lisätietoja

Jarmo Kaipainen, jake.kaipainen@gmail.com
Roy Ylijoki, roy.ylijoki@mpk.fi