MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Förvarsutbildningsföreningen

Sissitoiminta- ja johtamisharjoitus Pahkis 2019

Ajankohta 20.9.2019 - 22.9.2019
Aika
Kertausharjoitus-vuorokaudet 3
Sijaintikunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautuminen 1.3.2019 - 4.8.2019

Tavoite

Paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen koulutusmallia testaava sotilaallisia valmiuksia palveleva kurssi, jonka tavoitteena on, että kurssin jälkeen taistelijat tuntevat Paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen perustaistelumenetelmät.
Tunnettava: harjoituksen tavoitteet, vaatimukset ja erityismääräykset Hallittava: palvelusturvallisuus
Osattava: oma tehtävä

Kenelle kurssi soveltuu

Varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittaneet reserviläiset. Suosituksena tiedustelu- tai sissikoulutus tai kokemusta aikaisemmilta vastaavilta MPK:n kursseilta.

Suositeltavat esitiedot

MPK:n täysin uudenlainen Paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen harjoitus Vekaranjärvellä 20. – 22.9.2019. ”PahkisProto19” harjoituksessa tulet kokemaan fyysistä ja henkistä kuntoa vaativia tehtäviä ja oppimaan paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen oleellisimpia aihealueita. Tarkoitus ei ole tehdä suoritukset vain liikunnan riemun vuoksi, vaan jokaisen tehtävän, koulutuksen ja kilpailullisen suoritteen tavoite on oikeasti oppia uusia asioita ja vaikuttaa tulevaisuuden MPK:n ja Puolustusvoimien koulutusmalleihin tulevaisuudessa.

Kurssin suorittaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Paikkoja on rajoitetusti (n. 70), ilmoittaudu ja sitoudu heti jotta pääset oppimaan ja vaikuttamaan tulevaisuuden tapoihin toimia. Kurssin johto suorittaa kurssilaisten valinnan.

Hinta

10,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, suojavaatetuksen, majoituksen ja MPK:n tapaturmavakuutuksen kurssilla koulutuspaikalla ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutuspaikka

Vekaranjärvi, KARPR
Varuskuntatie 230
46140 Vekaranjärvi

Kysy lisätietoja

Kimmo Karila, kimmo.karila@elisanet.fi
Roy Ylijoki, roy.ylijoki@mpk.fi