MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutus
Försvarsutbildning

Kuva: Hanna-Maija Raitio

29.05.2020

50 henkilön kokoontumiset mahdollisia

MPK aloitti koulutustoiminnan pienissä alle 50 henkilön ryhmissä 1.6.2020 alkaen. Piirien omilta kotisivuilta ja koulutuskalentereista löytyy lisätietoa kunkin piirin koulutuksista www.mpk.fi/koulutuspaikat.

Esim. Savo-Karjalan koulutuskalenteri

Savo-Karjalan viikonlopun 13-14.06.2020 järjestetään Joensuun ja Kuopion koulutuspaikoilla. Niille ilmoittautuminen on päättynyt.

Fyysisen kunnon testaamiseen on mahdollisuus Kuopion alueella 23.06.2020, tähän voi vielä ilmoittautua kts em Savo-Karjalan koulutuskalenteri.

Heinäkuussa hengähdetään, mutta elokuu on koulutuksen osalta jo vauhdikas. Mukana Sotinpuron pääharjoitus elokuun lopussa.

Koulutuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta. THL:n viimeisimmät ohjeet löytyvät aina THL:n verkkosivuilta

MPK:n kaikki koulutustilaisuudet järjestetään niin, että kurssilaiset eivät ole kosketuksissa varusmiehiin tai Puolustusvoimien henkilökuntaan, eivätkä he käytä samoja sisätiloja. Myös muualla kuin Puolustusvoimien alueilla noudatetaan samoja periaatteita.

Tutustu myös Ohjeita osallistujille -ajankohtaista osallistujille ennen kurssia. Ohje päivittyy tarvittaessa.