MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Försvarsutbildningsföreningen

02.11.2017Jukka Valkeajärvi MPK:n ilmapuolustuspiirin piiripäälliköksi

MPK:n Ilmapuolustuspiirin piiripäälliköksi valittiin tänään MPK:n hallituksen kokouksessa eversti evp. Jukka Valkeajärvi.  

Valkeajärvellä on takana pitkä ura Puolustusvoimissa. Hän on toiminut mm. jalkaväen tarkastajana 2012-2016, Kaartin Jääkärirykmentin komentajana 2009-2012 ja Reserviupseerikoulun esikuntapäällikkönä 2005-2008. Lisäksi hän on toiminut rauhantehtävissä Libanonissa ja Kosovossa.

Valkeajärvi on perehtynyt vapaaehtoiseen maanpuolustukseen toimiessaan Reserviupseerikoulun esikuntapäällikkönä. Hän osallistui Puolustusvoimien johtajakoulutuksen

eversti Valkeajärvi Jukka Matti
KAARTJR
KAARTJR:n komentaja
VIRALLINEN KUVA / jka 3790, 30 x 40 cm mv-seinäkuva on kansiossa 45h2009
Reserviin 1.8.2016.

kehittämiseen ja jalkauttamiseen sekä miehistöstä aliupseeriksi ja maakuntakomppanian päällikkökurssien suunnitteluun ja toimeenpanoon.

Valkeajärvi on ollut aktiivisesti mukana vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä muun muassa 14. Divisioonan perinneyhdistyksen perustajajäsenenä sekä JP 27 perinneyhdistyksen hallituksessa

Valkeajärvelle on valtakunnallisesti monipuolisten ja vaativien tehtäviensä myötä syntynyt vahva näkemys kokonaisturvallisuudesta ja sen osa-alueista.

Jukka Valkeajärvi aloittaa tehtävässään 1.1.2018 alkaen. Koko MPK toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoon!

Jani Pikkarainen MPK:n Pohjanmaan piirin vakituiseksi piiripäälliköksi

MPK Pohjanmaan maanpuolustuspiirin vt. piiripäällikkö Jani Pikkarainen on valittu jatkamaan tehtävässään vakituisena piiripäällikkönä. 

Pikkarainen on toiminut Pohjanmaan virkaa tekevänä piiripäällikkönä 1.1.2017 alkaen. Hän on MPK:n pitkäaikainen toimija, joka tuntee hyvin Pohjanmaan toimintakentän.  Pikkarainen on toiminut MPK:n kursseilla kouluttajana vuodesta 2002 alkaen, koulutuspäällikkönä 1.12.2010 alkaen. Hän on osoittanut työssään hyviä organisointi- ja verkostoitumistaitoja, erinomaista harkinta- ja yhteistyökykyä, vastuullisuutta sekä tuloksellisuutta tehtävissään. Pikkarainen nauttii arvostusta toimialueensa yhteistoimintatahojen keskuudessa.

Koko MPK toivottaa Jani Pikkaraiselle jatkossakin onnea ja menestystä piiripäällikön työssä!

Kuvat: Puolustusvoimat ja Jani Pikkarainen