MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Försvarsutbildningsföreningen

31.08.2016Uudet kotisivut uudella logiikalla

MPK:n uusien mobiiliresponsiivisten kotisivujen kehitystyö aloitettiin huhtikuun alussa, ja nyt lopputulos alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Uusien sivujen käyttölogiikka on muuttunut käyttäjäystävällisemmäksi. Nyt koulutukseen haluavat löytävät koulutuksia niin aihealueen kuin maantieteellisen sijainnin mukaan. Sivuilta on helppo löytää muutamalla klikkauksella esimerkiksi kaikki paikallisjoukkoihin tai nuorten koulutukseen liittyvät kurssit ympäri maata. Toisaalta maanpuolustuspiirien ja KOTU-yksiköiden alta löytyvät kunkin alueen koulutukset ja ajankohtaiset uutiset.

Sivujen määrää on karsittu rutkasti ja ajankohtainen tieto on pyritty kokoamaan helposti löydettäväksi. Tavoitteena on myös ollut, että kuka tahansa MPK:n etusivulle tulija saa yhdellä vilkaisulla kattavan kuvan MPK:n monipuolisesta koulutustarjonnasta sekä koko maan kattavasta organisaatiosta.

Kehitystyö jatkuu – palautetta kaivataan

Avain kaikki uusilla sivuilla ei kuitenkaan ole vielä valmista. Kieliversioita vielä valmistellaan ja MPK-kortin raikkaampi ulkoasu sekä kirjautumisen a koulutuskalenterin toimintojen viimeistely ovat vielä työn alla. Myös mobiilisivuja vielä vähän hiotaan.

Otamme mielellämme palautetta uusista sivuista vastaan. Sitä voi lähettää osoitteeseen koulutus@mpk.fi. Kannattaa kirjoittaa otsikoksi kotisivu ja havaittu ongelma, ja jos mahdollista, viestiin kannattaa liittää kuvakaappauksia.

Tervetuloa MPK:n uusien sivujen pariin!